Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  Restaurant In den Weijenborg

  Spoorstraat 16, Delden
  Opslaan
  200 personen

  Als bruidspaar ben je bij ons als officiële trouwlocatie aan het juiste adres. Of het nu gaat om de huwelijksvoltrekking, dagbruiloft of het avondfeest. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag.
 Restaurant in den Weijenborg biedt jullie uiteenlopende mogelijkheden in een prachtige monumentale herberg uit het jaar 1739 in hartje Delden! Vier het huwelijksfeest in een prachtige romantische zaal in de kleuren van jullie keuze!

  We hebben een aantal arrangementen voor jullie samengesteld, maar jullie kunnen de bruiloft ook helemaal zelf samenstellen.

  Wij verzorgen graag jullie trouwreceptie in onze prachtige herberg in Delden. Bij mooi weer kan de receptie op het sfeervolle mediterrane terras van de Weijenborg in Delden plaatsvinden. Je kunt je receptie samenstellen zoals jullie dit willen. Een gezellige borrel en luxe hapjes of liever met een bitterballetje. We bieden vele mogelijkheden op onze mooie bruiloftslocatie. Jullie bepalen zelf hoe lang de trouwreceptie duurt.

  ### Trouwdiner en trouwbuffet
 Geniet met de gasten van een heerlijk huwelijksdiner, een huwelijksbuffet, high tea of tapas. Onze 3 restaurant koks werken met verfijnde dagverse ingrediënten voor het perfecte trouwdiner of trouwbuffet in Delden. ’s Zomers kunnen jullie buiten dineren op de mediterrane binnenplaats. ’s Winters kunnen jullie genieten bij de open haard. Dineer lekker in onze sfeervolle paardenstal of in de stijlvolle herenkamer.

  Willen jullie een keertje komen proefeten, dan stellen we graag samen een proefmenu samen met allerlei lekkere gerechten zodat jullie uit al dit lekkers het uiteindelijke diner kunt samenstellen. Wanneer jullie je bruiloft bij ons reserveren bieden wij dit proefdiner gratis aan!

  Vinden jullie het prettig om jullie gasten een keuze te geven bij het diner, dan is het keuze menu een echte aanrader! Na het diner heeft iedereen volop de tijd om zich te verfrissen, jullie uiteraard in jullie eigen kamer. Wanneer de avondgasten arriveren ben je weer vol nieuwe energie. Nadat iedereen is ontvangen met een lekker welkomst drankje en hapje kan het feest losbarsten.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Spoorstraat 16
  7491 CK Delden
  Google Maps