Partyschepen en rederijen · Feestlocatie & trouwlocatie

Spido

Willemsplein 85, Rotterdam
350 personen

Een varend event is altijd sfeervol en bijzonder. De veelzijdige en luxe schepen van Spido zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen, van diners en lunches tot recepties of zakelijke bijeenkomsten. Catering, entertainment, audiovisuele middelen, vakbekwame en vriendelijke medewerkers en een stijlvolle aankleding: Spido ontwikkelt in overleg met u een uniek programma dat tot in de kleinste details perfect wordt uitgevoerd.

Bevindt uw bedrijf zich aan of in de buurt van het water? Dan is het een goed idee om Spido ook in uw eigen omgeving de rol van gastheer te laten vervullen. Indien u, voorafgaande, aansluitend of tijdens uw varend event een extra activiteit wenst, kan Spido ook hiervoor zorg dragen. Combineer uw event met bijvoorbeeld een bezoek aan het ss Rotterdam, de Euromast, de Kuip of de Maeslantkering.

In samenwerking met Industrieel Toerisme is de mogelijkheid om in combinatie met uw event een bezoek te brengen aan enkele toonaangevende bedrijven in de creatieve industrie zoals De Creative Factory, Spark design & innovation, De Schiecentrale en het Nieuwe Luxor Theater. Rotterdam is een populaire vestingplaats voor creatieve bedrijven. De stad bruist van de inspirerende mensen en activiteiten. Alle schepen van de Spido kunnen nabij bovengenoemde locaties aanmeren.

Uiteraard informeren wij u graag over de vele mogelijkheden.

Kenmerken

Catering in overleg
Gelegen aan het water
Gelegen in het stadscentrum
Invalidentoegankelijk
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 10 275 9989

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Willemsplein 85
3016 DR Rotterdam
Google Maps
Website