Partyschepen en rederijen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Spido

  Willemsplein 85, Rotterdam
  Opslaan
  350 personen

  Een varend event is altijd sfeervol en bijzonder. De veelzijdige en luxe schepen van Spido zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen, van diners en lunches tot recepties of zakelijke bijeenkomsten. Catering, entertainment, audiovisuele middelen, vakbekwame en vriendelijke medewerkers en een stijlvolle aankleding: Spido ontwikkelt in overleg met u een uniek programma dat tot in de kleinste details perfect wordt uitgevoerd.

  Bevindt uw bedrijf zich aan of in de buurt van het water? Dan is het een goed idee om Spido ook in uw eigen omgeving de rol van gastheer te laten vervullen. Indien u, voorafgaande, aansluitend of tijdens uw varend event een extra activiteit wenst, kan Spido ook hiervoor zorg dragen. Combineer uw event met bijvoorbeeld een bezoek aan het ss Rotterdam, de Euromast, de Kuip of de Maeslantkering.

  In samenwerking met Industrieel Toerisme is de mogelijkheid om in combinatie met uw event een bezoek te brengen aan enkele toonaangevende bedrijven in de creatieve industrie zoals De Creative Factory, Spark design & innovation, De Schiecentrale en het Nieuwe Luxor Theater. Rotterdam is een populaire vestingplaats voor creatieve bedrijven. De stad bruist van de inspirerende mensen en activiteiten. Alle schepen van de Spido kunnen nabij bovengenoemde locaties aanmeren.

  Uiteraard informeren wij u graag over de vele mogelijkheden.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan het water
  Gelegen in het stadscentrum
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Willemsplein 85
  3016 DR Rotterdam
  Google Maps