Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  Slachthuis Haarlem

  Rockplein 6, Haarlem
  Opslaan
  250 personen

  Handig om als eerste te vermelden, de vrijdagen en zaterdagen zijn in principe niet beschikbaar voor Verhuur i.v.m. onze reguliere programmering. Mocht je iets gaafs willen organiseren op een zondag t/m donderdag, lees dan zeker verder!

  Slachthuis is dé muziekfabriek van Haarlem. Het is een plek voor alle muzikanten om te werken, of je nou professioneel bent of beginnend. We hebben diverse formaten repetitie- en lesruimtes, maar ook twee geluidsstudio’s, een lathe cut voor het snijden van kleine oplages vinyl, een zeefdruk voor het drukken van merchandise, een ouderwetse buttonmachine en, last but not least, een podium. Elke dag wordt er bij ons gewerkt door muzikanten, worden er lessen en cursussen gegeven, zijn er workshops en in het weekend vinden er optredens plaats. Slachthuis werkt intensief samen met educatiecentrum Hart, Patronaat en diverse andere pop-gerelateerde organisaties uit de omgeving. We bieden ruimte voor jonge makers en organisatoren om zich te presenteren op het podium. Daarnaast werken we samen met nationale artiesten om een divers en inspirerend programma aan te bieden dat bezoekers zal stimuleren zelf muziek te maken. Zo bouwt Slachthuis een nationaal netwerk op, waar muzikanten op mee kunnen liften, om zo hun carrière optimaal te kunnen laten floreren.

  Daarnaast is Slachthuis ook te huur voor: worstelshows, vergaderingen, trouwfeesten, uitvaarten, personeelsfeesten, verjaardagen, workshops, award shows, conferenties, Lgbtqia+ bijeenkomsten, EP releases, videoclip opnames, buurtfeesten, surpriseparty’s, writers camps, saaie borrels, educatieve uitjes, etc.**

  **gebaseerd op waargebeurde evenementen


  Onze bovenzaal kan gehuurd worden voor €363,00 voor één dagdeel (3 tot maximaal 5 uur) of voor €544,50 voor twee dagdelen (5 tot maximaal 10 uur), beide bedragen zijn inclusief 21% BTW. De capaciteit van deze ruimte is maximaal 75 personen. Vooralsnog is deze zaal alleen beschikbaar op zondagen i.v.m. aanpassingen die gemaakt moeten worden aan de geluidsisolatie. Waarschijnlijk is er meer mogelijk vanaf het begin van 2025.

  Verder staat er een gevulde zelfbedieningsbar en het is mogelijk om bijvoorbeeld bittergarnituur of nootjes/chips af te nemen vanuit onze keuken. De dranken die wij aanbieden in de bovenzaal zijn voordeliger dan beneden bij de bar, bij interesse stuur ik u de prijslijst van de dranken in de bovenzaal (oftewel Multifunctionele ruimte), tevens de prijslijst van de dranken aan de bar, in het café.

  Ons café is geschikt voor maximaal 225 personen. De huurprijs van deze ruimte is afhankelijk van het programma van het evenement, of er technische ondersteuning nodig is en eventuele andere factoren. Om hier een passend voorstel voor te kunnen heb ik wat meer informatie nodig over het programma. Te denken aan: is er licht- en/of geluidstechniek nodig, wordt onze backline gebruikt, wilt u het café anders indelen, etc. Deze zaal is doorgaans beschikbaar op zondag t/m donderdag.

  Let wel: we zijn een oefenruimtecomplex en de repeterende bands en dergelijke moeten zich kunnen melden bij de bar. Ook mogen repeterende bands hier altijd een drankje bestellen. Dit levert in de praktijk nooit problemen op, maar het houdt wel in dat het café niet volledig besloten gehuurd kan worden. Daarnaast is het ook goed om te weten dat onze openingstijden dagelijks van 12.00 uur tot 00.00 uur zijn, hier kunnen (en mogen) wij helaas niet van afwijken.

  Aarzel niet om bij vragen en/of interesse contact op te nemen!

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Rockplein 6
  2033KK Haarlem
  Google Maps