Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Van der Valk Hotel Haarlem

  Toekanweg 2, Haarlem
  Opslaan
  1000 personen

  Van der Valk Hotel Haarlem is centraal gelegen, net buiten het centrum van Haarlem. U bent niet alleen zo in het centrum van de historische stad Haarlem, maar ook de stranden van Bloemendaal en Zandvoort liggen om de hoek. Ook bent u binnen een kwartier in Amsterdam. Door de ideale ligging en de vele faciliteiten is dit hotel geschikt voor zowel privé als zakelijke gelegenheden.

  Eten & drinken

  Bij Van der Valk Hotel Haarlem kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Het restaurant biedt u verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. De gerechten komen veel uit de Franse keuken, maar ook komen er vele uit overige keuken. Het restaurant staat bekend om haar uitstekende keuken tegen een zeer redelijke prijs. Ook kunt u hier terecht voor biologische en glutenvrije gerechten.

  Voor een overheerlijk kopje koffie of een gezellige borrel kunt u terecht bij de volledig gerenoveerde hotelbar, Birdy’s Bar. Deze bar geeft door zijn panoramische ramen een heerlijk gevoel van ruimte. Ook voor de zakelijke gasten biedt Birdy’s Bar veel rust en privacy voor zowel formele als informele afspraken.

  Evenementen & Feesten

  Hotel Haarlem is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, trainingen, productpresentaties of het organiseren van beurzen. Ook voor een groot of klein congres bent u bij Hotel Haarlem aan het juiste adres. Voor uw privé bijeenkomst is Van der Valk Hotel Haarlem de ideale locatie. Door de verschillende zalen, van groot tot intiem, is er voor iedere gelegenheid een passende ruimte beschikbaar. De verschillende (catering)arrangementen maken dat uw evenement perfect aan zal sluiten bij uw gezelschap en het doel van uw bijeenkomst.

  Zalen

  Van der Valk Hotel Haarlem biedt u volop mogelijkheden voor het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst. Met 9 multifunctionele zalen, waaronder 4 boardrooms, biedt Van der Valk Hotel Haarlem voor iedere gelegenheid een passende zaal.

  Ook voor grote conferenties is Van der Valk Hotel Haarlem de perfecte locatie. Door de veelzijdige zalen biedt Van der Valk Hotel Haarlem volop mogelijkheden.

  Heeft u een meerdaagse meeting? Dan kunnen u en uw gasten natuurlijk ook heerlijk bij Van der Valk Hotel Haarlem blijven overnachten in één van onze gerenoveerde Comfort -en Comfort+ kamers. Deze kamers beschikken over hedendaagse faciliteiten zoals airconditioning, een Nespresso koffiemachine en een koelkastje. In het gehele hotel, restaurant en zalencentrum kunt u gratis gebruik maken van Wi-Fi.

  Kamers

  Van der Valk Hotel Haarlem telt 315 hotelkamers. U heeft de keuze uit de Comfort kamer, de Comfort+ kamer, de Familiekamer en de Wellness Suite. Alle kamers zijn voorzien van gratis wifi en een flatscreen televisie.

  Bereikbaarheid

  Gelegen op 15 minuten rijden vanaf Schiphol en op 2 minuten van de snelweg A9. Door de centrale ligging en de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, is het de perfecte locatie voor u en uw gasten. U kunt gebruik maken van de gratis parkeermogelijkheden van het hotel.

  • 4 boardrooms, geschikt voor 2 tot 14 personen
  • 16 zalen met flexibele opstelling, geschikt tot 1000 personen
  • Combinaties van verschillende zalen mogelijk
  • Business lounge, te gebruiken als ontvangst -en/of pauzeruimte
  • Gebruik van audiovisuele hulpmiddelen zoals beamer en projectiescherm
  • Arrangementen inclusief onbeperkt koffie, thee, water en frisdrank in de zaal
  • Luxe koffies als espresso, cappuccino en latte in de Business Lounge
  • Arrangementen uit te breiden met lunch(buffet) en/of luxe 3-gangen diner Zalen
  • kelner tot uw beschikking
  • 314 comfortabele hotelkamers, waaronder 3 luxe suites
  • Teambuildingsactiviteiten i.s.m. onze partners
  • Gratis Wifi en gratis parkeren
  • Offertes op maat

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Toekanweg 2
  2035 LC Haarlem
  Google Maps