Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Soundbites by Lute

De Passage 92, Amsterdam
675 personen

De evenementenlocatie waar 'Eten & Event' perfect samenkomen. Soundbites by Lute gelegen boven de ingang van het Ziggo Dome staat voor beleving & kwaliteit. Soundbites biedt een scala aan mogelijkheden en is de perfecte locatie voor een inspirerende meeting of netwerkborrel. Een centraal gelegen locatie voor een internationaal event maar ook uitgelezen voor diner, zakelijke events en entertainment.

Soundbites by Lute is DE locatie waar mensen elkaar ontmoeten voorafgaand aan een concert in Ziggo Dome. In Soundbites is ruimte om een gezellig borrel te houden aan de bar in Amsterdam, te dineren in het morderene New York, en te ontmoeten in het pittoreske Parijs (gerefereerd aan ons interieur). De skylounge biedt een grote ruimte met eigen ingang, toilet en bar en is totaal in te richten naar eigen invulling. 

Bent u enthousiast geworden over de unieke locatie Soundbites by Lute? Dan is Soundbites DE locatie voor u. Schroom niet om ons te bellen/mailen of het contactformulier in te vullen met uw persoonlijke vragen. 

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 472 2462

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

De Passage 92
1101 AX Amsterdam
Google Maps