Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Soundbites by Lute

  De Passage 92, Amsterdam
  Opslaan
  675 personen

  De evenementenlocatie waar 'Eten & Event' perfect samenkomen. Soundbites by Lute gelegen boven de ingang van het Ziggo Dome staat voor beleving & kwaliteit. Soundbites biedt een scala aan mogelijkheden en is de perfecte locatie voor een inspirerende meeting of netwerkborrel. Een centraal gelegen locatie voor een internationaal event maar ook uitgelezen voor diner, zakelijke events en entertainment.

  Soundbites by Lute is DE locatie waar mensen elkaar ontmoeten voorafgaand aan een concert in Ziggo Dome. In Soundbites is ruimte om een gezellig borrel te houden aan de bar in Amsterdam, te dineren in het morderene New York, en te ontmoeten in het pittoreske Parijs (gerefereerd aan ons interieur). De skylounge biedt een grote ruimte met eigen ingang, toilet en bar en is totaal in te richten naar eigen invulling. 

  Bent u enthousiast geworden over de unieke locatie Soundbites by Lute? Dan is Soundbites DE locatie voor u. Schroom niet om ons te bellen/mailen of het contactformulier in te vullen met uw persoonlijke vragen. 

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  De Passage 92
  1101 AX Amsterdam
  Google Maps