Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  SUSHI AT Business

  Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam
  Opslaan
  300 personen

  SUSHI AT Business De locatie waar u uw zakenrelaties kunt verbazen en inspireren met alle voordelen van gastvrijheid en kennis van eten op één plek.

  Een karakteristieke evenementenlocatie Van oudsher een pakhuizencomplex, omgebouwd tot een luxe evenementenlocatie. De locatie van circa 400 m2 biedt alle faciliteiten voor zakelijke meetings, seminars, teambuilding en bedrijfsevenementen. De hoge ´NewYork´ walls, authentieke bogen en de zachte belichting geven de ruimte een aangenaam en rustgevend gevoel. Door de raamloze locatie zijn er geen afleidingen, waardoor de focus volledig op de bedrijfsactiviteit ligt.

  Seminars Onze locatie biedt een uitstekende intieme plek om een seminar te houden voor circa 70 personen. Alle faciliteiten om een seminar goed uit te voeren zijn aanwezig op de locatie, denk aan een podium, microfoon, geluidsinstallatie, headsets, groot presentatiescherm etc. Mocht er iets niet aanwezig zijn, dan denken wij graag met u mee.

  Vergaderen Wij bieden een totaalpakket, zodat u volledig ontzorgt wordt. Een locatie nodig zonder afleidingen? Privé en in alle rust zaken spreken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een vergadering organiseren is al mogelijk vanaf 15 personen.

  Zakelijke evenementen Één locatie verdeeld over twee ruimtes (pakhuizen) verenigd door een grote vierkante bar. Door de stenen muren heeft de locatie een mooie akoestiek, waardoor muzikale entertainment goed tot zijn recht komt. De plek biedt ruimte aan circa 300 personen.

  SUSHI AT de Schuimspaan Onze expertise ligt al jarenlang op het bereiden van o.a. spartelverse sushi & hospitality. Wij bieden bij al onze diensten onze foodarrangementen aan, zodat u en uw zakelijke gasten een totale beleving ervaren.

  Lunch Tijdens de meeting, seminar of teambuilding verzorgen wij een complete lunch. Vooraf kunt u kiezen uit één van de arrangementen, sushi fushion, sushi fusion luxe en sushi fusion super de luxe.

  Walking dinner Met onze walking dinner kunnen uw gasten tijdens het zakelijke event netwerken en tegelijkertijd genieten van een gerecht & drankje. Wij werken op maat. Onze sushi-chef stelt een menu samen (hierin worden wensen uiteraard meegenomen), bespreken we het aantal gangen en eventuele extra's.

  Ligging Onze locatie heeft een ideale ligging, in het centrum van Rotterdam en in de buurt van uitvalswegen. Er is voldoende parkeergelegenheid (APCOA PARKING) in het naastgelegen gebouw. En zowel een metro-, als een tramhalte zijn op loopafstand en Rotterdam Centraal is binnen vier haltes te bereiken.

  Prijsindicatie: Het is al mogelijk om voor een dagdeel (4 uur) een meeting te organiseren voor een bedrag van €78,- p.p. , inclusief alle facilititeiten voor een meeting, onbeperkt drank (koffie, thee, melk, plat water en fris) en de sushi fusion lunch.

  Een commercieel/particulier evenement organiseren? Dat is ook mogelijk.

  Kenmerken

  Gelegen in het stadscentrum
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Van Vollenhovenstraat 15
  3016 BE Rotterdam
  Google Maps