Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  Strandtent Bula

  Groenedijk 34, ouddorp
  Opslaan
  200 personen

  Trouwen

  Mijn man en ik zijn zelf in 2010 getrouwd met feest op het strand, wie wil dat nou niet. Het is fantastisch en een dag om niet te vergeten. Uiteraard is UW mooiste dag ook bij ons te boeken, indien gewenst ook op het strand zelf trouwen.

  Of bij ons uw borrel/feest etc. alles is bespreekbaar. Geen trouwdag is standaard, dus wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken om daarna een prijsvoorstel te sturen.

  Bedrijfsuitje

  Even ontspannen en weg van kantoor, voor een dagje teambuilding, training, jaarlijks uitje etc. Voor onze strandtent bevindt zich het sportstrand en is alles bespreekbaar, dat wij samen met een partner, die hier in gespecialiseerd is organiseren. Bijvoorbeeld blokarten, standup paddle boarden (suppen), kiten, beachvolleybal, yoga… En uiteraard mogelijk in combinatie met borrel, hapje, drankje, lunch, diner etc. Vul ons contactformulier in of bel en dan maken wij een voorstel.

  Kinderfeestje

  U kunt op het mooiste plekje aan zee en het strand bij ons ook kinderfeestjes boeken. De kinderen heerlijk laten spelen op het strand, laten strandjutten en dan daarna iets maken met de materialen. Schilderen of plakken en het daarna mee naar huis nemen. Of feestje in combinatie met sporten kan ook, blokarten, standup paddle boarden (suppen), vliegeren etc. etc.. En hoe leuk is het dat de kids daarna op een lange snacktafel de frietjes en snacks letterlijk van tafel mogen eten en zelfs de saus ook op de tafel mogen doen… Kortom vraag naar de mogelijkheden door ons formulier in te vullen.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Groenedijk 34
  3253 LB ouddorp
  Google Maps