Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Strandpaviljoen C-side

  Oud nieuwelandse weg 20A, Ouddorp
  Opslaan
  000 personen

  Ons strandpaviljoen is al 15 jaar gevestigd in de mooie Zuid-Hollandse badplaats Ouddorp, aan het brede Noordzeestrand op het eiland Goeree-Overflakkee. Strandpaviljoen C-side werd gekozen tot het derde beste strandpaviljoen van 2013-2014.

  Op Goeree-Overflakkee is de kust nooit ver weg, dat kan ook bijna niet anders met zo’n 110 kilometer aan kustlijn langs zee en zeearmen. Bij die lange, ongerepte zeekustlijn horen ook de kenmerkende prachtige brede stranden. De kust van Goeree-Overflakkee is ongerept. De enige “hoogbouw” die je er vindt, zijn de duinen die soms steil van het strand oprijzen als een buffer tegen de zee. De stranden verschillen per gebied. Maar 1 ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn al jaren de schoonste van Nederland en ze hebben de meeste zonuren.

  Schelpen zoeken en een fraai zandkasteel bouwen horen natuurlijk bij het strand, daar doet iedereen aan mee. Ben je een liefhebber van extreme sporten, dan vind je in Ouddorp speciale stranden waar je je kunt uitleven in het kitesurfen, strandzeilen en stuntvliegeren.

  Ons strandpaviljoen biedt een mix van alle bovengenoemde activiteiten en meer! Wij zullen u dan ook meer als welkom heten op ons paviljoen en wij hopen dat u dit bezoek u nog lang zult herinneren.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Oud nieuwelandse weg 20A
  3253 LL Ouddorp
  Google Maps