Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Stadskasteel Oudaen

  Oudegracht 99, Utrecht
  Opslaan
  200 personen

  Op loopafstand van het Centraal Station en aan de mooiste gracht van Utrecht vindt u Oudaen, een stadskasteel met een verhaal.

  In het monumentale pand uit de 13e eeuw bevindt zich een grand café, restaurant, bierbrouwerij en verschillende (vergader)zalen. U bent van harte welkom in ons klassieke stadskasteel met eigentijds tintje! Als we vanuit de kelder onze weg omhoog banen, via de monumentale marmeren trap naar de eerste verdieping, komen we aan bij de zalen die ingezet worden voor events. Het zijn er in totaal vier, met elk hun eigen karakter, maar allemaal in een stijl die je van een monumentaal kasteel mag verwachten. Op de eerste verdieping zit ook een restaurant, wat Stadskasteel Oudaen een wel heel diverse locatie maakt. Zalen voor vergaderingen en grote bijeenkomsten.

  Drie van de vier evenementenzalen grenzen op de tweede verdieping aan een centrale ruimte met bar, en bij de renovatie is gezorgd voor veel flexibiliteit door geluidsdichte schuifdeuren en -muren neer te zetten. Onze vergaderzalen zijn allemaal uniek. De Dirk van Houdaenkamer, de Couwenhovezaal, Linteloozaal en de Zoudenbalchzaal hebben ieder een eigen sfeer en capaciteit. De laatste drie zalen bevinden zich op de tweede verdieping en kunnen met elkaar verbonden worden, om zo één grote ruimte te creëren. Zo kan Stadskasteel Oudaen ook grotere events faciliteren.

  Je kan hierbij denken aan productpresentatie, congressen en andere zakelijke grotere bijeenkomsten. U kunt de zalen samen of los en per dagdeel huren. 

  Brouwerij

  In de werfkelder van Stadskasteel Oudaen wordt jaarlijks op ambachtelijke wijze zo’n 75.000 liter bier gebrouwen. De bieren, vernoemd naar voorname families die het stadskasteel door de eeuwen heen bewoond hebben, hebben ieder een eigen karakter. In de geheel vernieuwde, moderne brouwerij borrelt u tussen de koperen ketels, tapt u uw eigen biertje uit de uKeg en geniet u van een stoere, snelle hap.

  Parkeren

  In de nabije omgeving van de locatie diverse parkeergarages waaronder La Vie, Sint Jacobsstraat 1, 3511 BR Utrecht

  Contact

  Bent u op zoek naar een unieke ruimte waar u zowel kunt vergaderen als heerlijk dineren of een rondleiding door een unieke bierbrouwerij? Twijfel niet en neem contact met ons op. 

  Kenmerken

  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Oudegracht 99
  3511 AE Utrecht
  Google Maps