Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Station Soestdijk

Spoorstraat 1, Soest
90 personen

Zoek je een originele ruimte voor jouw bijeenkomst? Dan ben je bij Station Soestdijk in Soest aan het juiste adres.Originele locatie met Koninklijke allureIn 1897 liet Koningin Emma langs het spoor haar eigen wachtkamer bouwen waar zij in alle rust kon wachten op de trein. Dit stijlvolle onderkomen doet tot 1996 dienst als NS station voor de koninklijke familie. In 2011 is het pand grondig gerestaureerd.Vandaag de dag is het monumentale stationsgebouw geschikt voor onder meer vergaderingen, verjaardags- en huwelijksfeesten, diners, workshops, brainstormsessies, borrels en andere bijeenkomsten. Station Soestdijk beschikt over drie verschillende ruimtes, waaronder De Zolder en De Koninklijke Wachtkamer.

Bereikbaarheid

De trein stopt letterlijk naast de deur! Ook met de auto is de locatie goed bereikbaar vanwege de centrale ligging. Op loopafstand is gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvende afspraak of een offerte op maat. Vraag naar de mogelijkheden. 

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 88 000 1511

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Spoorstraat 1
3761 AJ Soest
Google Maps