Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Strand Nulde

  Strandboulevard , Putten
  Opslaan
  40000 personen

  De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

  Enkele voorbeelden van de mogelijkheden: Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

  Recreatiegebied Strand Nulde

  Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Strand Nulde. Strand Nulde beschikt over 65 hectare land en meerdere zandstranden. Naast diverse kiosken, toiletgebouwen en speeltoestellen voor kinderen is er een jachthaven, camping en hotel. Strand Nulde is snel en gemakkelijk bereikbaar via de A28.

  Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Strand Nulde, kunt u tot ongeveer 30.000 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn 2.100 parkeerplaatsen. Het is mogelijk in de omgeving extra parkeerplaatsen te creëren.

  Het evenemententerrein op Strand Nulde-Noord is 4 hectare groot en beschikt over 4 servicepunten voor stroom, water, riolering en telefoon. Jaarlijks vinden hier diverse grootschalige evenementen plaats, zoals Beachpull (traktorpulling) en festivals.

  Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 30.000 personen. Op Strand Nulde is het mogelijk!

  Kenmerken

  Gelegen aan de kust
  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Bereikbaar per boot
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Strandboulevard
  3882 RN Putten
  Google Maps