Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Kasteel De Vanenburg

  Vanenburgerallee 13, Putten
  Opslaan
  300 personen

  Op zoek naar een romantische en landelijke trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Kasteel De Vanenburg laat jullie persoonlijke wensen met alle liefde uitkomen.

  Door de grootte van ons landgoed en de diversiteit aan sfeervolle ruimtes en schitterende kasteeltuinen is jullie trouwdag in zijn geheel mogelijk op onze sprookjesachtige locatie. Daarnaast zijn wij door onze centrale ligging in het midden van Nederland voor al uw gasten goed bereikbaar.

  Van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening, van receptie tot diner, van fotosessie tot overnachting in de bruidssuite. Iedereen kan volop genieten van de sfeer, service en activiteiten.

  Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact op via het contactformulier met onze huwelijksspecialiste Melissa Ruitenberg-Kroon. Zij verwelkomt jullie graag op het kasteel voor een kennismakingsgesprek en een persoonlijke rondleiding. Wij dragen graag een steentje bij aan jullie 'En ze leefden nog lang en gelukkig...'

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 341 375 454

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Vanenburgerallee 13
  3882 RH Putten
  Google Maps
  Website