Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  SugarCity Events

  Kristalpromenade 7, Halfweg
  Opslaan
  10000 personen

  SugarCity in Halfweg, industrieel en rauw zoals de voormalige Suikerfabriek uit 1863, maar door het gedetailleerde industriële decor ook sfeervol.

  For creators who want to stand out SugarCity Events is a raw industrial venue that gives an everlasting #sweetrush!

  Evenementenlocatie met historie

  SugarCity Events is de afgelopen jaren ontwikkeld van oude suikerfabriek tot dé industriële evenementenlocatie van Amsterdam & omgeving. Van 1863 tot 1992 werden suikerbieten hier tot suiker verwerkt. Wie vandaag de dag door SugarCity Events loopt, kan zich makkelijk een voorstelling maken van hoe het er destijds moet hebben uitgezien. Doordat veel van de originele, industriële elementen bewaard zijn gebleven, biedt SugarCity Events een uniek decor voor de meest uiteenlopende evenementen.

  Rauwe, industriële ruimtes

  Het kloppend hart van de voormalige suikerfabriek is de Middenfabriek. Een ruimte die karakteriseert wordt door metershoge, roestige ketels en een bijzonder trappenstelsel dat de begane grond met de eerste en tweede verdieping verbindt. Dankzij de aanwezige autolift zijn deze ook toegankelijk voor zware objecten en voertuigen.

  De Pulppersloods biedt met haar markante pilaren, bakstenen muren en hoge raampartijen tevens eindeloze mogelijkheden en laat zich gemakkelijk omtoveren van een plenaire ruimte tot een sfeervol indoor festivalterrein.

  De langwerpige Binnenstraat verbindt de Middenfabriek met de Pulppersloods en wordt vaak ingezet als entree of break-out ruimte. Als opzichzelfstaande ruimte is de Binnenstraat perfect voor kleinschalige, intieme evenementen.

  Naast deze drie evenementlocaties zijn er nog andere ruimtes die dankzij de aanwezigheid van historische elementen een uniek decor bieden. Deze kunnen dienen als break-out room, regieruimte of presentatieruimte. Met een totaaloppervlak van 10.000 m2 aan evenementruimte zijn de mogelijkheden eindeloos.

  Modern & duurzaam

  Sinds 2000 is SugarCity Events compleet gerenoveerd. Een belangrijk stukje industrieel erfgoed is bewaard gebleven en er zijn talloze innovaties toegepast. Zo schuilen er tussen de roestige pilaren inmiddels 575 led-armaturen die de basisverlichting van de locatie vormen. Dankzij een duurzame werkwijze - het zoveel mogelijk hergebruiken van originele materialen - is de charme van de fabriek onaangetast gebleven.

  Uniek aan SugarCity Events

  • Industriële evenementlocatie
  • 10.000 m2 evenementruimte
  • Diverse ruimtes voor diverse groepsgroottes
  • Vrije keuze in catering en techniek
  • Bereikbaar: tussen Amsterdam en Haarlem in
  • Trein- en busstation voor de deur
  • Volop parkeermogelijkheden

  Jouw event bij SugarCity Events?

  Voor een evenement dat een blijvende indruk maakt ben je bij SugarCity Events aan het goede adres. Ons enthousiaste en creatieve team denkt graag met je mee. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Wilt u meer informatie over SugarCity Events, een locatiebezoek inplannen of een locatie reserveren? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Kristalpromenade 7
  1165 PD Halfweg
  Google Maps