Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  UP Events

  Tom Schreursweg 8, Amsterdam
  Opslaan
  5000 personen

  In de Tuinen van West, aan de rand van Amsterdam, ligt het multifunctionele evenemententerrein van UP Events. Groen, uniek, inspirerend en een tikkeltje tegendraads. De keuze uit ruim 100 teambuilding activiteiten maakt UP Events ideaal voor alle typen bedrijfsevents, relatie-evenementen, congressen, personeelsfeesten, themafeesten, meetings, vergaderingen en productlanceringen. Alle ruimtes zijn perfect te combineren met een gezamenlijke activiteit – binnen of buiten – waar men nog lang over napraat. Het hippe terrein van 35.000 m2 is sfeervol, en je voelt je er meteen thuis. Je kunt hier het hele jaar door terecht met alle kleine tot hele grote groepen. Kom de festivalsfeer eens proeven en vraag een locatiebezoek bij aan!

  Winter Wonderland

  In de koude wintermaanden ervaar je bij UP Events een waar winterparadijs. Hier geniet je van een all inclusive event, aan te passen naar eigen wensen, passend bij jouw bedrijf. Waan je in de sprookjesachtige beleving en geniet van de borrel, hapjes, winter BBQ en de mensen om je heen. Combineer jouw dag met de speciale Winter Olympics activiteiten van ijssculpturen, skibroek hangen en bierpul schuiven. Of speel met de hele groep de spectaculaire Escape Challenge: Morte Frio. 

  Locaties

  In de wintermaanden kun je met jouw groep terecht in de Winterlodge. Lekker warm, met gezellige wintersfeer en volledig winterse decoratie; met onder andere vuurkorven, kerstbomen, kerstversiering en fakkels. De lodge biedt ruimte voor 800 personen.

  Voor kleinere gezelschappen zijn Loods 5 en 6 zeer geschikt. Hier kan je vergaderen met 60 personen of een bedrijfsfeest organiseren voor 75 collega’s. De houten elementen die gebruikt worden bij de aankleding geeft de industriële setting een aangenaam gevoel.

  Loods 7 is stoer en robuust, alle gemakken voorzien, geschikt voor 400 personen. Een plenaire sessie of workshop organiseren met aansluitend een diner en knalfuif? Met de bijbehorende licht- en geluidsinstallatie komt dit helemaal in orde! DJ’s en live-acts zijn mogelijk uiteraard.

  In het voorjaar wordt de Winterlodge weer omgetoverd tot BeachclUP met eigen strand, palmbomen, lichtslingers, loungebanken, relaxte zitzakken en een hippe binnen- en buitenbar. Deze tent en het omliggende terras biedt ruimte voor 800 personen. Zeer geschikt voor plenaire sessies, presentaties, jubileum of bedrijfsfeest.

  Activiteiten

  Het gehele terrein biedt daarnaast keuze uit zeer veel inspirerende teambuildingsactiviteiten en andere belevenissen. Zeskampen, Escape Rooms, Expeditie Robinson, of toch liever een bedrijfsfestival met Silent Disco? UP Events organiseert meer dan 100 verschillende activiteiten, zowel sportief als creatief. Als lid van de VEBON (Vereniging Buitensport Ondernemingen Nederland) ben je verzekerd van deskundig personeel, gekeurde materialen, TUV certificering en staat veiligheid voorop.

  Waarom kiezen voor UP Events?

  • Unieke en multifunctionele eventlocatie met gratis parkeerplekken in Amsterdam
  • Meer dan 10 jaar ervaring in memorabele belevenissen
  • Ruim 80.000 tevreden klanten per jaar
  • UP Events voldoet aan verwachtingen, het liefst overtreffen we ze Verbinden in een inspirerende omgeving

  Een ding is zeker, bij UP Events kom je voor een geweldige beleving en na één bezoek wil zeker je meer. The only way is UP. Interesse? Neem contact op met Pim via het contactformulier, dan stellen we in overleg jouw ideale feest samen.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Tom Schreursweg 8
  1067 MC Amsterdam
  Google Maps