Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

The Boathouse Kralingen

Langepad 61, Rotterdam
600 personen

Je bent op zoek naar een robuust-en stoerogend gebouw, met een imposante raampartij, verschaft een prachtig uitzicht over de Kralingseplas die daarnaast exclusief te huur is? Zoek dan niet verder want deze unieke evenementenlocatie leent zich bij uitstek voor zakelijke evenementen, zoals: bedrijfspresentaties, personeelsfeesten, relatie- en netwerkborrels.

De modulaire opzet zorgt voor maximale flexibiliteit en geeft mogelijkheden om meerdere programma-onderdelen in één gebouw te organiseren.Netwerk Events & Congressen vanaf 100 personen

The Boathouse Kralingen, gelegen nabij het centrum van Rotterdam, is gemakkelijk bereikbaar en gelegen aan de Kralingseplas te Rotterdam. De gratis parkeermogelijkheid voor de deur en het openbaarvervoer op circa 10 minuten loopafstand maakt deze locatie uitermate geschikt voor het organiseren van evenementen en congressen vanaf 100 personen.

De drie verdiepingen, die The Boathouse Kralingen telt, zijn ruim en licht van opzet en kunnen op velerlei manieren ingericht worden. Hierdoor zijn verschillende opstellingen mogelijk en is er tevens ruimte om sub sessies te creeëren.  

Feesten en evenementen van 100 tot 600 personen

Voor al uw bedrijfsfeesten en evenementen kunt u bij The Boathouse Kralingen terecht. Het drie verdiepingen tellende gebouw biedt u diverse mogelijkheden om feesten (van 100 tot 600 personen) te organiseren.Een diner, jubileum of een knallend feest? Met alle faciliteiten die The Boathouse Kralingen biedt, gaat u gegarandeerd voor een daverend succes!

Contact

Wilt u een evenement boeken, meer informatie aanvragen of een bezichtiging inplannen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel/e-mail ons.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 6 15670200

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Langepad 61
3062 CJ Rotterdam
Google Maps