Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Lommerrijk

Straatweg 99, Rotterdam
1000 personen

Lommerijk als u een vergaderzaal aan het water in Rotterdam wilt huren! Naast de bekende Maas, heeft Rotterdam meer mooie wateren, zoals de Bergse Plas in Hillegersberg. Aan deze plas ligt Lommerrijk. Onze evenementenlocatie heeft 5 zalen die van alle gemakken zijn voorzien. De zalen zijn uitgerust voor een vergadering, receptie, cursus, training, seminar, lezing, feest of productpresentatie. Of u nu met 15 of 250 zakenrelaties langskomt. Elke zaal heeft zijn eigen karakter en capaciteit. Onze verschillende ruimten zijn sfeervol en flexibel ingericht. Onze bovenverdieping bestaat uit 3 zalen (Tivoli/Kastanje en Magnoliazaal). Dankzij de mobiele wanden kunnen wij voor u een ruimte creëren voor meer dan 100 personen. Als u de gehele bovenetage wilt huren (zonder tussenwanden), heeft u een feestzaal voor 350 gasten.

Netwerken/ Salonboot

Voor een Rotterdamse netwerklocatie aan het water moet u bij Lommerrijk zijn. Samen met uw zakenrelaties geniet u van het uitzicht over de Bergse Plas. De Bergse Plaszaal is bijvoorbeeld een geschikte ruimte voor uw netwerkborrel. Met mooi weer kunt u ook buiten netwerken op de landtong of in onze Salonboot. Er zijn diverse arrangementen mogelijk op de salonboot vanaf 10 personen tot 18 personen.

Bekijk deze op onze website.

Uiteraard maken wij ook graag voor u een arrangement op maat! ActiviteitenWij kunnen ook een zakelijke bijeenkomst combineren met een buitenactiviteit. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Onze evenementenlocatie is uitstekend bereikbaar. De locatie ligt in Hillegersberg, op slechts 5 minuten van de snelweg A20. U kunt bij ons op het terrein gratis parkeren op een van de 100 plekken. Tram 4 stopt voor de deur en station Rotterdam-Noord ligt op loopafstand.

Contact

Leuk dat u met ons contact zoekt. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar kunt ook het informatieformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk hierop reageren.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 10 422 0011

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Straatweg 99
3054 AB Rotterdam
Google Maps