Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Undercurrent

  Papaverweg 265, Amsterdam
  Opslaan
  800 personen

  Undercurrent bevindt zich in het happening Amsterdam Noord met uitzicht over de skyline van Amsterdam.

  Het gebouw bestaat uit twee zalen die met elkaar verbonden zijn. De glazen gevel van de grote zaal (500 m2) grenst aan het IJ en is bepalend voor het karakter van het gebouw. De kleine zaal (105 m2), het voormalig auditorium is een stuk intiemer. 

  Undercurrent beschikt over een aantal basisfaciliteiten. Daarnaast is het mogelijk om de locatie geheel naar eigen smaak in te richten. We zijn niet gebonden aan vaste partners. Wel werken we samen met diverse partijen en kunnen wij voor u bemiddelen bij het huren van meubilair, extra (beeld)techniek, catering etc. Dit maakt Undercurrent dé ideale plek voor vergaderingen, congressen, beurzen, diners,  BBQ’s, feesten, bruiloften, opnames en productpresentaties. 

  De uitstraling is modern en robuust, maar kan door de minimalistische, industriële inrichting makkelijk naar eigen smaak worden ingericht. Kortom, zonder vast te zitten aan meubilair, decor of een food cateraar staat Undercurrent voor evenementen op maat. Undercurrent is gemakkelijk te bereiken met het OV en beschikt over eigen parkeergelegenheid. Bovendien beschikken wij over eigen aanmeervoorzieningen. 

  Contact

  Wij beschikken over een team van ervaren producers, event managers, stylisten, preferred cateraars, geluid en interieur specialisten. Ons team heeft als doel elke wens op evenementen gebied te realiseren. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Papaverweg 265
  1032 KJ Amsterdam
  Google Maps