Mobiele locaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  OCEANDIVA 2 schepen

  TT Vasumweg 156, Amsterdam
  Opslaan
  1500 personen

  OCEANDIVA is een varende evenementenlocatie die zorgt voor een bijzondere sfeer voor uw personeelsfeest, congres, roadshow, diner en productpresentatie op meer dan 1001 locaties in Nederland, Duitsland en Belgie.

  WINNAAR LOCATION AWARD

  De twee bijzondere locaties van Oceandiva vragen om de meest creatieve ideeën, die het varen met 75 tot 1.500 gasten niet alleen spectaculair, maar ook onvergetelijk maken. De beleving, het overweldigende gevoel van ruimte op het water en de bereikbaarheid maken de twee varende locaties uniek. Als u beide locaties inzet zijn de Oceandiva Original en Oceandiva Futura samen goed voor 3.750 multifunctionele vierkante meters aan beleving voor in totaal 2.100 gasten. De ruimtes aan boord zijn flexibel qua indeling & inrichting die kunnen worden aangepast in kleur, stijl of sfeer, passend bij uw event en doelstelling. Maar bovenal zijn de locaties flexibel qua mobiliteit en bereikbaarheid. Voor uw event kunnen de locaties aanmeren bij honderden ligplaatsen in Nederland, Duitsland of België.

  Oceandiva Original

  • Capaciteit: 200 – 1.500 gasten 
  • Oppervlakte: 2.500 m2
  • 4 ruimtes: Foyer / Balkon / Centrale ruimte / Buitenterras
  • Ruimte voor grote objecten

  Oceandiva Original staat bekend om haar indrukwekkende en eigentijdse uitstraling die tot 1500 gasten in Nederland, Duitsland en België kan verwelkomen. Met een lengte van 86 meter maakt de ORIGINAL al bij ontvangst een bijzondere indruk. U komt binnen in de stijlvolle, glazen foyer met 180 graden uitzicht op het water. Dit is de ideale ruimte voor de ontvangst of registratie van uw gasten. Na de foyer worden uw gasten ontvangen op het riante balkon met uitzicht over de centrale ruimte, de dansvloer en het podium. Het hart van de ORIGINAL is de vijf meter hoge centrale ruimte waar het allemaal gebeurt. Uw gasten kunnen vanaf het grote balkon en vanaf de uitgestrekte vloer van het benedendek tegelijkertijd een presentatie volgen, naar een modeshow kijken of het grote, gelanceerde product bewonderen.

  Auto’s en andere hoge, zware of grote objecten worden moeiteloos naar binnen getakeld via het speciaal ontworpen schuifdak. Aan boord is er tevens de mogelijkheid om 4 subruimtes te creëren waardoor u in combinatie met de centrale ruimte zowel kleine als grote formaties kunt laten samenkomen. Geef uw zomer en winterevent een extra dimensie met het riante buitenterras inclusief een eigen bar en 360 graden uitzicht over het water. Breng uw event in beweging en kies de ideale ligplaats in Nederland, Duitsland en België en bepaal zelf of u tijdens uw event wilt varen.

  Oceandiva Futura

  • Capaciteit: 75 – 600 gasten
  • Oppervlakte: 1.250 m2
  • 4 ruimtes: Centrale ruimte / Loungedek / VIP-dek / Buitenterras
  • Uitstraling: Futuristisch en luxe

  Oceandiva Futura is letterlijk een next level locatie die tot 600 gasten in Nederland, Duitsland en België kan verwelkomen. De vier ruimtes op de drie levels hebben elk hun eigen verrassende kenmerken. Wat zij met elkaar gemeen hebben, is de futuristische en toch warme stijl, grenzeloze mogelijkheden en de reusachtige raampartijen welke panoramisch zicht geven op de omgeving. Met 60 meter lengte en haar stijlvolle, moderne uitstraling maakt de FUTURA al bij aankomst een bijzondere indruk. Bij binnenkomst in de centrale ruimte staan uw gasten gelijk in het hart van de locatie. De 4 meter hoge ruimte, de houten vloer, het grote podium en de verlichte LED-bars geven direct een magisch impact op uw autolancering, jubileumfeest of walking dinner op niveau. Op hetzelfde level bevindt zich het Lounge dek met haar eigen LED-bar en flatscreens die u kunt gebruiken voor branding-doeleinden of interactief kunt inzetten. Ook deze ruimte heeft rondom uitzicht op het water en is onder andere ideaal als sub-, ontvangst- of dinerruimte. Vanaf het VIP dek op het volgende level creëert u een prachtige plek voor een informele borrel of een intieme break-out sessie.

  Op het hoogste level en met 360 graden uitzicht over het water, biedt het buitenterras talloze verrassende mogelijkheden voor zowel in de zomer als in de winter. Breng uw event in beweging en kies de ideale ligplaats in Nederland, Duitsland en België en bepaal zelf of u tijdens uw event wilt varen.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  TT Vasumweg 156
  1033 SH Amsterdam
  Google Maps