Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Vibes Eindhoven

  Lardinoisstraat 8, Eindhoven
  Opslaan
  2500 personen

  Vibes Urban Sports & Event Center is dé hotspot gevestigd in het voormalig welbekende Beursgebouw, hartje Eindhoven. Muziek, evenementen en sport onder één dak: een plek voor verbinding en plezier.

  Sinds januari 2023 is het Vibes Urban Sports Center gevestigd in het voormalig Beursgebouw Eindhoven. Het bekende gebouw, dat al eerder dienst deed als evenementenlocatie in centrum Eindhoven, heeft met de komst van Vibes weer een actieve functie gekregen in de binnenstad. Vibes is inmiddels volledig gerestyled, gedreven door het DNA van het gebouw. Door de originele urban uitstraling van het pand te bewaren is een echte festivalvibe gecreëerd. Met veel passie, liefde en plezier worden er bedrijfsfeesten, concerten, dance- en foodfestivals, tentoonstellingen en indoor (sport)evenementen georganiseerd. Van licht en geluid tot barmogelijkheden en kleedkamers. Alle faciliteiten worden verzorgd voor een succesvol evenement in het hart van de mooiste stad van Brabant.

  De ondernemers achter Vibes hebben een achtergrond in de horeca- en evenementenbranche en zijn Eindhovenaren in hart en nieren. Zij zagen in het leegstaande gebouw een unieke kans om sport en evenementen bij elkaar te brengen en een plek te creëren waar beweging letterlijk en figuurlijk samenkomt.

  Kenmerken

  Gelegen in het stadscentrum
  In-/outdoor activiteiten
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Lardinoisstraat 8
  5611 ZZ Eindhoven
  Google Maps