Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Westergas

  Haarlemmerweg 8E, Amsterdam
  Opslaan
  7000 personen

  Westergasfabriek in Amsterdam-West is een culturele hotspot en biedt alle ruimte aan evenementen, beurzen, congressen, workshops, festivals, diners en modeshows.

  Partners Westergasfabriek

  Organisatoren kunnen bij de voorbereidingen van een evenement een beroep doen op de expertise van de Westergasfabriek en haar partners: producenten, cateraars en facilitaire diensten die zich gespecialiseerd hebben in de ruimtes van de Westergasfabriek. De Westergasfabriek staat voor kwaliteit en service  tegen een concurrerende prijs, en kan desgewenst complete oplossingen bieden in de vorm van totaalproducties. 

  Over de Westergasfabriek

  De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. In het prachtige stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film- theater- en expositiegelegenheden.

  Contact

  Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een evenement? Dan is de Westergasfabriek iets voor u. Bezoek het kantoor van de Westergasfabriek of neem contact met ons op via e-mail, telefoon of vul het informatieformulier in.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Haarlemmerweg 8E
  1014 Amsterdam
  Google Maps