Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Westergas

    Haarlemmerweg 8E, Amsterdam
    Opslaan
    7000 personen

    Westergasfabriek in Amsterdam-West is een culturele hotspot en biedt alle ruimte aan evenementen, beurzen, congressen, workshops, festivals, diners en modeshows.

    Partners Westergasfabriek

    Organisatoren kunnen bij de voorbereidingen van een evenement een beroep doen op de expertise van de Westergasfabriek en haar partners: producenten, cateraars en facilitaire diensten die zich gespecialiseerd hebben in de ruimtes van de Westergasfabriek. De Westergasfabriek staat voor kwaliteit en service  tegen een concurrerende prijs, en kan desgewenst complete oplossingen bieden in de vorm van totaalproducties. 

    Over de Westergasfabriek

    De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. In het prachtige stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film- theater- en expositiegelegenheden.

    Contact

    Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een evenement? Dan is de Westergasfabriek iets voor u. Bezoek het kantoor van de Westergasfabriek of neem contact met ons op via e-mail, telefoon of vul het informatieformulier in.

    Kenmerken

    Tuin
    In-/outdoor activiteiten
    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Nabij snelweg
    Nabij luchthaven
    Bereikbaar per boot

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Haarlemmerweg 8E
    1014 Amsterdam
    Google Maps