Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Westergas

Haarlemmerweg 8E, Amsterdam
7000 personen

Westergasfabriek in Amsterdam West is een culturele hotspot en biedt alle ruimte aan evenementen, beurzen, congressen, workshops, festivals, diners en modeshows.

Partners WestergasfabriekOrganisatoren kunnen bij de voorbereidingen van een evenement een beroep doen op de expertise van de Westergasfabriek en haar partners: producenten, cateraars en facilitaire diensten die zich gespecialiseerd hebben in de ruimtes van de Westergasfabriek. De Westergasfabriek staat voor kwaliteit en service  tegen een concurrerende prijs, en kan desgewenst complete oplossingen bieden in de vorm van totaalproducties. 

Over de Westergasfabriek

De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. In het prachtige stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film- theater- en expositiegelegenheden.

Contact

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een evenement? Dan is de Westergasfabriek iets voor u.Bezoek het kantoor van de Westergasfabriek of neem contact met ons op via e- mail, telefoon of vul het informatieformulier in.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 586 0710

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Haarlemmerweg 8E
1014 Amsterdam
Google Maps