Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  WOODS35

  noodweg 35, hilversum
  Opslaan
  150 personen

  Verscholen onder hoge sparren, in het hart van Nederland, ligt WOODS35: een prachtige eventlocatie te vinden in Hilversum, omgeven door de natuur. Of het nu gaat om een zakelijk evenement of een particuliere viering, wij bieden een uitgebreide dienstverlening van A tot Z. WOODS35 is de perfecte plek voor diverse gelegenheden, zoals bruiloften, zakelijke conventies, vergaderingen in de natuur, teambuildingactiviteiten, heidagen, gender reveal party's, scheidingfeesten, workshops en verjaardagen.

  Onze ruime zalen zijn geschikt voor allerlei soorten evenementen, en we staan altijd open voor nieuwe ideeën en wensen. Onze locatie biedt niet alleen een prachtige omgeving, maar we kunnen ook catering op uw eigen locatie verzorgen. Bij WOODS35 zorgen we ervoor dat uw gasten zich welkom voelen en dat elk detail tot in de puntjes is verzorgd.

  Bent u geïnteresseerd? Onze gastvrouw Chantal verwelkomt u graag voor een rondleiding en om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een heerlijke kop koffie. Bij WOODS35 profiteert u ook van de volgende voordelen: eigen parkeergelegenheid, centrale ligging, zowel binnen- als buitenzalen, een terras, eigen catering en een privébos-tuin.

  Kies voor WOODS35 en geniet van een onvergetelijke ervaring op onze prachtige eventlocatie, midden in de natuur.

  Kenmerken

  Terras
  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  In-/outdoor activiteiten
  Vaste Catering
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  noodweg 35
  1213pw hilversum
  Google Maps