Strandpaviljoens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Woodstock, Ermerstrand

  Steenbakkersweg 3, Erm
  Opslaan
  80 personen

  Op zoek naar een bijzondere feestlocatie? Een ruimte die sfeervol in sixties stijl is ingericht? Wilt u genieten van een avond waarop alles is geregeld zodat u zich volledig op uw feest kunt richten? Dan is Woodstock van Ermerstrand voor u de aangewezen plek!

  Waarom uw feest vieren in Woodstock?

  Warme inrichting

  Met een prachtige bar, gezellige zitjes in sixties stijl en natuurlijk veel hout is de inrichting van Woodstock zonder twijfel warm en sfeervol te noemen. De ruimte kan naar uw wensen en het aantal gasten worden ingedeeld.

  Sfeervol terras

  Rondom Woodstock ligt een prachtig zonneterras. Om het vakantiegevoel compleet te maken kleden wij het terras in de zomermaanden aan met palmbomen en tropische planten. Uiteraard zijn er parasols aanwezig als u liever in de schaduw zit. Woodstock heeft een uitgebreide drankenkaart met de allerlekkerste cocktails.

  All-seasons veranda

  Op de overdekte veranda van de Blokhut kunt u niet alleen heerlijk zitten, maar ook eten. Wij verzorgen daar graag een barbecue voor u en uw gasten. Op het terras is ook een loungegedeelte aanwezig waar u heerlijk kunt bijkomen van het feest.

  Arrangementen op maat

  Het team van Ermerstrand denkt graag mee over de invulling van uw feest. Maar we kunnen u ook de gehele organisatie uit handen nemen. Wilt u bijvoorbeeld een themafeest houden? Uitgebreid eten met uw gasten? Of een avondvullend programma met verschillende activiteiten? U hoeft uw wensen maar door te geven en wij gaan voor u aan de slag!

  Rondleiding

  Wilt u Woodstock van binnen bekijken? Wij geven u graag een rondleiding.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Steenbakkersweg 3
  7843 RM Erm
  Google Maps