Strandpaviljoens · Feestlocatie & trouwlocatie

Woodstock, Ermerstrand

Steenbakkersweg 3, Erm
80 personen

Op zoek naar een bijzondere feestlocatie? Een ruimte die sfeervol in sixties stijl is ingericht? Wilt u genieten van een avond waarop alles is geregeld zodat u zich volledig op uw feest kunt richten? Dan is Woodstock van Ermerstrand voor u de aangewezen plek!

Waarom uw feest vieren in Woodstock?

Warme inrichting

Met een prachtige bar, gezellige zitjes in sixties stijl en natuurlijk veel hout is de inrichting van Woodstock zonder twijfel warm en sfeervol te noemen. De ruimte kan naar uw wensen en het aantal gasten worden ingedeeld.

Sfeervol terras

Rondom Woodstock ligt een prachtig zonneterras. Om het vakantiegevoel compleet te maken kleden wij het terras in de zomermaanden aan met palmbomen en tropische planten. Uiteraard zijn er parasols aanwezig als u liever in de schaduw zit. Woodstock heeft een uitgebreide drankenkaart met de allerlekkerste cocktails.

All-seasons veranda

Op de overdekte veranda van de Blokhut kunt u niet alleen heerlijk zitten, maar ook eten. Wij verzorgen daar graag een barbecue voor u en uw gasten. Op het terras is ook een loungegedeelte aanwezig waar u heerlijk kunt bijkomen van het feest.

Arrangementen op maat

Het team van Ermerstrand denkt graag mee over de invulling van uw feest. Maar we kunnen u ook de gehele organisatie uit handen nemen. Wilt u bijvoorbeeld een themafeest houden? Uitgebreid eten met uw gasten? Of een avondvullend programma met verschillende activiteiten? U hoeft uw wensen maar door te geven en wij gaan voor u aan de slag!

Rondleiding

Wilt u Woodstock van binnen bekijken? Wij geven u graag een rondleiding.

Kenmerken

Catering in overleg
Gelegen aan het water
In-/outdoor activiteiten
Restaurant
Terras
Vaste Catering
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 591 564 014

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Steenbakkersweg 3
7843 RM Erm
Google Maps