Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  Zaalverhuur "Onder de Linden"

  Apeldoornseweg 182, Otterlo
  Opslaan
  80 personen

  Op een unieke locatie bij minicamping “Nieuw Beekdal” aan de rand van de bossen van Otterlo, vindt u zaalverhuur “Onder de Linden ” . “Onder de Linden” is een stijlvolle ruimte om een verjaardag, familiereünie, familiedag, kraamfeest of jubileum vieren voor maximaal 80 personen. U kunt met vrienden in de erker genieten van het schitterende uitzicht over de weilanden. U kunt ontspannen bijpraten in de loungehoek of gezellig een glas drinken aan de bar. De robuuste balken, de prachtige stenen vloer en de warme kleuren geven de zaal een authentieke uitstraling. Hierdoor voelt u zich bij “Onder de Linden” snel thuis. “Onder de Linden ” staat vooral voor genieten : genieten van de ongedwongen sfeer, van het prachtige uitzicht en een inspirerende omgeving. Op het ruime terras op het zuiden kunt u extra genieten van het buitenleven. Het is bij mooi weer een verlengstuk van de zaal.

  Catering

  U kunt voor uw feest zelf de catering verzorgen.

  Openingstijden

  Wij verhuren “Onder de Linden ” vanaf half oktober tot half april. Gedurende de zomermaanden is de zaal in gebruik als recreatiezaal voor onze mini camping.

  Faciliteiten

  Onze locatie beschikt over voldoende serviesgoed, glaswerk, bestek, 4 pits gasstel, 2 vaatwasmachines, koffiezetapparaten, waterkoker, koelkasten, tafels voor een buffet, serveerschalen. Er zijn een geluidsinstallatie en beamer aanwezig. Er is volop gratis parkeergelegenheid

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Terras

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Apeldoornseweg 182
  6731SC Otterlo
  Google Maps