Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  5&33 (art’otel amsterdam)

  Prins Hendrikkade 33, Amsterdam
  Opslaan
  200 personen

  Het art'otel is een bijzonder vijfsterrenhotel in het centrum van Amsterdam tegenover het centraal station en op loopafstand van de bezienswaardigheden.

  art’otel amsterdam

  art’otel amsterdam is een bijzonder hotel met 107 kamers in het centrum van Amsterdam tegenover het centraal station. Op loopafstand vind je de voornaamste bezienswaardigheden en winkelgebieden van de stad. Het is een inspirerende plek waar je de kunstwerken van Atelier van Lieshout overal in het hotel tegenkomt en daarnaast verrast wordt door het unieke design. 5&33In het hotel vind u ook de trendy lifestyle venue: 5&33, bestaande uit een restaurant, bar, bibliotheek, lounge en gallery. 5&33 stimuleert alle zintuigen, en combineert shared dining met culturele en kunstzinnige uitingen op een inspirerende manier. Alle ruimtes in het hotel zijn voor verschillende events en happenings in te zetten, maar worden ook vaak in combinatie gebruikt.

  In het souterrain van het art’otel bevindt zich de 5&33 Gallery. De 5&33 Gallery telt maar liefst 300 vierkante meter aan creatieve ruimte en kent verschillende doeleinden. Gedurende het jaar worden er verschillende culturele programma’s en exposities georganiseerd en daarnaast is het dé ruimte voor besloten evenementen in het art’otel. De 5&33 Gallery is verbonden met de bovenverdieping van het hotel door een 12 meter lange en twee verdiepingen beslaande kunstdoek, dat videokunst vertoont en zo gedurende de dag verschillende ambiances creëert.

  5&33 Kitchen

  Het restaurant van 5&33 biedt een shared-dining concept met een keuken die is geïnspireerd door smaken uit de Mediterrane regio. De nadruk ligt op hoogwaardige, verse ingredienten geserveerd in een unieke omgeving. Het restaurant biedt plaats aan groepen tot 32 personen, maar is op aanvraag ook te gebruiken voor grotere groepen, exclusieve huur of andere happenings. Voor exclusieve afhuur biedt de 5&33 Kitchen plek voor 75 gasten.  

  5&33 Bar

  De 5&33 Bar kent net zoals de andere ruimtes in het art’otel een bijzondere inrichting. Een grote bar met een breed scala aan cocktails en dranken staat centraal en maakt het tot de perfecte plek voor een feestelijke receptie, borrel of cocktail workshop. Laat je verrassen door onze bartenders met internationale cocktails en bijpassende bites en geniet van live DJ’s!  

  5&33 Lounge

  De 5&33 Lounge is afgesloten van het restaurant door een sfeervolle kamerbrede open haard en is dé plek waar je gedurende dag je kunt terugtrekken voor een informele vergadering of ’s avonds voor een private dinner. De 5&33 Lounge is ingericht met knusse zithoeken en telt twee prachtige kunststukken van Atelier van Lieshout. Dankzij de diverse zithoeken is de 5&33 Lounge erg geschikt voor brainstormsessies, 1 op 1 meetings of voor fotoshoots.  Combineer de 5&33 Lounge met een van de andere ruimtes en maak van jouw evenement een 5&33 experience!  

  5&33 Library

  De 5&33 Library is een centrale ontmoetingsplaats in het art’otel en ligt naast het indrukwekkende videogordijn. Ook deze ruimte kent een eigen inrichting met unieke zitplekken en een bijzondere collectie kunstboeken en tijdschriften. Geniet tijdens een kop koffie, ontvangst, borrel of receptie van het uitzicht op het centraal station en de Amsterdamse grachten. Laat je adviseren door ons events team over de verdere mogelijkheden en combinaties met andere ruimtes.  

  Een rijkdom aan faciliteiten, allemaal op één locatie.

  We Are Amsterdam is uw kans om een echt verbonden evenement te ervaren. Het historische Park Plaza Victoria Amsterdam en het boutique-style art'otel Amsterdam bundelen hun krachten en presenteren de onbeperkte vergader- en evenementen mogelijkheden van deze locaties samen. Gezamenlijk bieden de moderne hotels meer dan 400 kamers, twee restaurants, twee bars, een illy café, een gallerij, een spa en een fitness- en wellnesscentrum. Een schat aan verbonden faciliteiten op één locatie, direct tegenover het Centraal Station.

  Verwacht slechts één voorstel en één contactpersoon voor uw op maat gemaakte evenement op de twee locaties samen.

  Contact

  5&33 biedt de mogelijkheid voor exclusieve afhuur tot  700 gasten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat je adviseren door het eventsteam en ervaar het zelf!

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Prins Hendrikkade 33
  1012 TM Amsterdam
  Google Maps