Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  Anafora

  Uilenboslaan 1, Vleuten
  Opslaan
  400 personen

  Wat als er een plek was? Een plek om het leven te vieren. De liefde en de vriendschap, en alles wat er écht toe doet. Even ergens anders, maar je voelt je meteen thuis. Omringd door natuur en in goede handen ervaren jullie - letterlijk en figuurlijk - ruimte. Ruimte voor verbinding. Met elkaar en wat jullie voor elkaar betekenen. Een plek om het leven en de liefde te vieren.

  Die plek hebben wij, midden in Máximapark. Jullie zijn meer dan welkom!

  -Een feestelijke en sfeervolle locatie, midden in het groen én aan het water

  -Alles op één locatie, zalen, activiteiten en catering

  -Een uniek gebouw met het ultieme binnen/buiten gevoel

  -Samen creëren we jullie droomfeest, de mogelijkheden zijn eindeloos

  -Centraal in Nederland met ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het Màximapark

  Met passie voor ons vak kijken we samen met u naar de eindeloze mogelijkheden die Anafora te bieden heeft. Of het nu gaat om catering, activiteiten of entertainment. Ons team denkt mee over de perfecte invulling van uw bijeenkomst. We geven u graag tal van aanvullende suggesties om ervoor te zorgen dat uw evenement onvergetelijk wordt!

  Unieke buitenlocatie: Onze zalen zijn plekken waar inspiratie, inzicht en verbinding gemakkelijk ontstaan. Alle ruimtes hebben natuurlijk lichtinval en uitzicht over het park en de Viking rijn. De grote parkzalen hebben een hoog plafond en kunnen flexibel met elkaar worden gecombineerd. Door de openslaande deuren in de ruimtes krijgt uw gezelschap ook toegang tot het privéterras. Zo maken we optimaal gebruik van het binnen/buiten gevoel.

  Wees welkom: Dit is een plek om even uit de waan van de dag te stappen en samen met familie en vrienden te focussen op wat ook belangrijk is. Alles in en rondom Anafora werkt daaraan mee. Gezellig met elkaar, omringd door natuur en in goede handen: dat is Anafora. Wij verwelkomen u graag!

  Mogen wij jullie verjaardag/jubileum/feest verzorgen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek op locatie.

  Anafora bouwt aan de toekomst! - Onze nieuwbouw Alexandria, met naast een prachtige grote parkzaal, een underground ‘men’s cave’, besloten terras aan het water, tuinen en een unieke Buitenhof. Deze setting is ideaal voor buitenbruiloft met een park / festival gevoel. met sfeervolle buitenverlichting, decoratie en naar wens foodtrucks creeren wij graag jouw 'perfect wedding' in the parc!

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan het water
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Uilenboslaan 1
  3451 GB Vleuten
  Google Maps