Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Carlton President Hotel

  Floraweg 25, Utrecht
  Opslaan
  250 personen

  Zoek je een passende locatie voor een snelle brainstorm, langere trainingsessies met een aantal teams, meerdaags congres, een besloten inspiratie-diner of wil je groots uitpakken met een inspirerend event met talks en muziek?

  Wij zijn gespecialiseerd in het faciliteren van alle vormen en maten die te maken hebben met uitwisseling van kennis of ideeën. Welke sfeer, ambiance, prijsniveau, hapjes of ontmoetingsmomenten je ook zoekt, wij zorgen dat je resultaten worden behaald. De openbare (ontmoetings)ruimtes door het gehele hotel krijg je erbij – zo kan je even privé zitten, mensen ontmoeten of kun je terecht voor een lekkere kop koffie.

  Knus, groot, rustig, speels, serieus, industrieel of intiem. Bij ons is er veel keus. Een team building-event vraagd nou eenmaal iets anders van een ruimte dan een rustige presentatie met gedimd licht. We denken graag mee welke ruimte geschikt is voor hetgeen je wilt bereiken! Het is al jarenlang onze drijfveer: een omgeving aanbieden die ondernemers aanzet tot inspiratie, actie en ontspanning. Door het hele hotel vind je een spannende mix aan open ruimtes, diverse zitplekken, intieme plekken, inspirerende zalen en een geluidsdichte boost.

  Vertel ons jouw ideeën en wensen voor jouw vergadering of evenement en Marjolein of Demi neemt contact met je op!

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Floraweg 25
  3542 DX Utrecht
  Google Maps