Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    `t Wapen van Haarzuylen

    Brink 2, Haarzuilens
    Opslaan
    175 personen

    Feesten, partijen & recepties

    (Vanaf 30 personen) Heeft u iets te vieren? Bij ’t Wapen van Haarzuylen hebben wij naast ons à la carte restaurant ook drie sfeervolle zalen, die passende ruimte bieden aan ieder gezelschap. Ons enthousiaste team stelt alles in het werk om uw evenement een succes te maken, van bruiloft, verjaardag of jubileum tot bedrijfsfeest. Dankzij onze centrale ligging, in het pittoreske Haarzuilens op een steenworp afstand van Utrecht, is ’t Wapen van Haarzuylen bovendien de ideale locatie.

    Unieke trouwlocatie

    Centraal gelegen in het midden van het land vind je in het Brinkdorp Haarzuilens het uniek gelegen restaurant ‘t Wapen van Haarzuylen. Bij aankomst in het dorp valt direct het imposante gebouw op waar zich naast diverse feestzalen ook nog een Raadzaal bevindt waar uw huwelijksplechtigheid kan worden voltrokken. De 3 sfeervolle zalen zijn bijzonder geschikt voor uw huwelijksvoltrekking, receptie, feest, high- tea, barbecue, buffet en diner.

    AUTHENTIEK EN CENTRAAL GELEGEN

    Op de eerste verdieping bevindt zich onze Raadzaal welke plaats biedt aan maximaal 40 gasten, en de Ridderzaal welke plaats biedt aan maximaal 24 personen. Beneden beschikken wij over onze Kasteelzaal met besloten terras die plaats biedt aan maximaal 200 personen bij een receptie of feest. Tevens beschikken wij over 2 huifkarren voor een mooie tocht langs kasteel “De Haar” en omgeving. Restaurant ‘t Wapen van Haarzuylen ligt centraal in Nederland vlakbij de stad Utrecht en dicht bij de snelwegen A2 en A12.

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Brink 2
    3455 SE Haarzuilens
    Google Maps