Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Apenheul

  J.C. Wilslaan 21, Apeldoorn
  Opslaan
  350 personen

  Apenheul in Apeldoorn u evenement op maat gemaakt vergaderen in de natuur, met uitzicht op het eiland van de gorilla’s: het is maar een voorbeeld van de inspirerende mogelijkheden van Apenheul.

  Meerdere congres- en vergaderlocaties in een bos vol apen… Over een inspirerende omgeving gesproken! Naast het leukste dagje uit tussen de loslopende apen biedt Apenheul ook meerdere locaties voor congressen en evenementen. Aan de rand van Apenheul ligt De St@art: één van de meest duurzame congresgebouwen van Nederland. Daarnaast vindt u middenin het park de avontuurlijke locatie Kambizuri. Deze sfeervolle lodges hebben uitzicht op het grootste gorilla-eiland ter wereld!

  Locatie De St@art

  Congreslocatie St@art heeft een grote foyer, een auditorium voor 300 personen, verschillende subruimtes én een overdekt terras. Bovendien is De St@art helemaal duurzaam gebouwd. Het gebouw is volledig CO²-neutraal, de vloerbedekking is gemaakt van gerecyclede autobanden en spijkerbroeken, en warmte wordt in de grond opgeslagen om het gebouw op koude dagen te verwarmen. Niet voor niets heeft Apenheul al jaren een gouden Green Key certificaat: het duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de vrijetijdssector.

  Locatie Kambizuri

  Middenin Apenheul ligt evenementenlocatie Kambizuri. Deze sfeervolle lodges mét terras kijken uit op het gorilla-eiland. Kambizuri is geschikt voor 15 tot 150 gasten en helemaal op maat in te richten. Niet voor niets is dit een gewilde locatie voor workshops, trainingen en familiebijeenkomsten en sfeervolle lunch- en dinerbijeenkomsten. Een bijeenkomst hier is bovendien heel goed te combineren met een bezoek aan de apen.

  Apen als inspiratiebron

  Evenementen in Apenheul krijgen een persoonlijke én inhoudelijke invulling, waarbij de locatie en het thema van de dag goed op elkaar aansluiten. Verschillende Apenheul-medewerkers verzorgen bijvoorbeeld regelmatig een inspirerende lezing over hun vakgebied met apen als inspiratiebron. Daarnaast zijn er workshops en trainingen mogelijk, waarbij de apen u een spiegel voorhouden. Van apen valt namelijk veel te leren over bijvoorbeeld leiderschap, zakelijke relaties of communicatie.

  Bijdragen aan een betere wereld

  Met een evenement in Apenheul werkt u automatisch mee aan natuurbehoud. Een deel van de opbrengst van Apenheul gaat namelijk naar het Apenheul Natuurbehoudfonds. Dit fonds steunt natuurbehoudprojecten over de hele wereld om de apen en natuur te beschermen. Kortom, een win-win-situatie!

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  J.C. Wilslaan 21
  7313 HK Apeldoorn
  Google Maps