Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Congrescentrum Orpheus

  Churchillplein 1, Apeldoorn
  Opslaan
  2250 personen

  Bij Congrescentrum Orpheus gebeurt het! Verrassende ideeën, levendige discussies en spektakel. Laat je inspireren door een smaakvolle catering, state of the art techniek en persoonlijke aandacht. Orpheus is hét congrescentrum centraal in midden Nederland en biedt eindeloos veel mogelijkheden. Aandacht is onze motor, magie het resultaat. Congrescentrum Orpheus maakt jouw event tot een onvergetelijke belevenis voor jou en je gasten!

  Onze ervaren eventprofessionals en eventmanagers zien geen enkel detail over het hoofd. Onze gespecialiseerde technici staan garant voor theaterlicht en -geluid van het hoogste niveau. Onze chef-kok serveert verantwoorde en smaakvolle catering uit onze eigen (!) keuken. Kortom: bij ons kun je rekenen op een vlekkeloze organisatie.

  De drie prachtige theaterzalen met aansluitende foyers bieden alle ruimte om een groot succes van je evenement te maken. Daarnaast beschikken wij over acht verschillende multifunctionele zalen. Bij elkaar bieden onze zalen ruimte aan maar liefst 2.500 personen. Dat maakt van Congrescentrum Orpheus een niet te missen toplocatie!

  Bij Congrescentrum Orpheus gaan we verder dan alleen het ter beschikking stellen van de juiste ruimte. We doen er alles aan om te zorgen dat je event tot in de puntjes verzorgd is. Met een volledig pakket aanvullende diensten op het gebied van eventmanagement, marketing & communciatie, techniek en entertainment hoef jij je nergens zorgen over te maken.

  Met onze centrale ligging in Nederland is Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn nooit ver weg. En we zijn uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Vanaf de Randstad ben je binnen een uur in het mooie Apeldoorn, omgeven door de schitterende natuur van de Veluwe. Ook over parkeergelegenheid hoef je je bij ons geen zorgen te maken.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 55 527 0330

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Churchillplein 1
  7314 BZ Apeldoorn
  Google Maps