Strandpaviljoens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Beachclub Sunrise

  Ekkersweijer 3, Best
  Opslaan
  1000 personen

  Beachclub Sunrise is een unieke feestlocatie gelegen aan het water van Aquabest. Vanwege de warme, stijlvolle inrichting, palmbomen, een ruim strand en een terras is het perfect voor feesten van 50 tot 1000 personen. Elke zaal heeft een eigen buitenlocatie, zodat u bij mooi weer optimaal kan genieten.

  Zaal Sunrise

  De grootste ruimte van Beachclub Sunrise is de gelijknamige Zaal Sunrise. Deze zaal is omringd door glas. In combinatie met buddhabeelden en kroonluchters zorgt dit voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water. Deze zaal is ideaal voor grote gezelschappen, aangezien de zaal ruimte biedt voor 150 tot 450 personen.

  Zaal Sunset

  Zaal Sunset is geheel ingericht met Oosterse invloeden, waardoor u zich meteen in een andere wereld waant. Met ruime banken waarin u heerlijk kunt ontspannen en genieten, beschikt Sunset tevens over een overdekt buitenterras met uitzicht over het water. Magisch! De zaal is te boeken voor gezelschappen tot maar liefst 150 personen.

  Zaal Bruisend

  De unieke, hogere ligging van zaal Bruisend tilt uw speciale gelegenheid letterlijk naar een hoger niveau! Onder het genot van een hapje en een drankje geniet u van een adembenemend uitzicht over het strand van Aquabest. Net zoals Zaal Sunset is deze zaal geschikt voor gezelschappen tot 150 personen.

  Het Ponton

  Het Ponton is een exclusief drijvend waterterras, ideaal voor een zwoele zomeravond. Een schitterend uitzicht over het spiegelende water, lantaarns, een bar in de kapiteinshut en vele kleurrijke kussens maken het de meest originele locatie voor een borrel of een klein feestje.

  Buddha Lounge

  Gelegen aan het water en verscholen tussen het riet is de Buddha Lounge ideaal voor een intieme borrel of barbecue. Valt het weer op de dag zelf een beetje tegen? De Buddha Lounge is overdekt en aan alle zijden af te sluiten met doorzichtig zeil, zodat u het prachtige uitzicht kunt behouden. In de Buddha Lounge kunnen maar liefst 80 gasten worden ontvangen.

  The View

  The View is gelegen aan de overkant van de plas en biedt een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. Met een capaciteit tot 90 personen is The View de ideale locatie voor een vergadering, presentatie, borrel, feestelijke bijeenkomst, gezellige barbecue of als VIP-Area tijdens grote events! De inrichting van de locatie, het ruime dakterras en het uitzicht maakt de The View een unieke locatie.

  Trouwspiratie

  Ook in 2024 komt de Trouwspiratie terug! De eerstvolgende datum is:

  • zondag 29 september 2024

  Trouwspiratie staat helemaal in het teken van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen van 14.00 tot 16.30 uur. Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook verschillende bedrijven aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen. Hulp nodig bij jullie droombruiloft of de voorbereidingen en de bruiloft zelf uit handen geven? Bij Beachclub Sunrise kan jullie bruiloft tot in de puntjes geregeld worden door onze weddingplanner in Eindhoven. De toegang tot Trouwspiratie is geheel gratis!

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Ekkersweijer 3
  5681 RZ Best
  Google Maps