Strandpaviljoens · Feestlocatie & trouwlocatie

Beachclub Sunrise

Ekkersweijer 3 Ekkersweijer 3, Best
25000 personen

Beachclub Sunrise is een unieke feestlocatie gelegen aan het water van Aquabest. Vanwege de warme, stijlvolle inrichting, palmbomen, een ruim strand en een terras is het perfect voor feesten van 50 tot 1000 personen. Elke zaal heeft een eigen buitenlocatie, zodat u bij mooi weer optimaal kan genieten.

De grootste ruimte van Beachclub Sunrise is de gelijknamige Zaal Sunrise. Deze zaal is omringd door glas. In combinatie met buddhabeelden en kroonluchters zorgt dit voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water. Deze zaal is ideaal voor grote gezelschappen, aangezien de zaal ruimte biedt voor 150 tot 450 personen.

Zaal Sunset is geheel ingericht met Oosterse invloeden, waardoor u zich meteen in een andere wereld waant. Met ruime banken waarin u heerlijk kunt ontspannen en genieten, beschikt Sunset tevens over een overdekt buitenterras met uitzicht over het water. Magisch! De zaal is te boeken voor gezelschappen tot maar liefst 150 personen.

De unieke, hogere ligging van zaal Bruisend tilt uw speciale gelegenheid letterlijk naar een hoger niveau! Onder het genot van een hapje en een drankje geniet u van een adembenemend uitzicht over het strand van Aquabest. Net zoals Zaal Sunset is deze zaal geschikt voor gezelschappen tot 150 personen.

Het Ponton: een exclusief drijvend waterterras, ideaal voor een zwoele zomeravond. Een schitterend uitzicht over het spiegelende water, lantaarns, een bar in de kapiteinshut en vele kleurrijke kussens maken het de meest originele locatie voor een borrel of een klein feestje.

Gelegen aan het water en verscholen tussen het riet is de Buddha Lounge ideaal voor een intieme borrel of barbecue. Valt het weer op de dag zelf een beetje tegen? De Buddha Lounge is overdekt en aan alle zijden af te sluiten met doorzichtig zeil, zodat u het prachtige uitzicht kunt behouden. In de Buddha Lounge kunnen maar liefst 80 gasten worden ontvangen.

The View is gelegen aan de overkant van de plas en biedt een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. Met een capaciteit tot 150 personen is The View de ideale locatie voor een vergadering, presentatie, borrel, feestelijke bijeenkomst, gezellige barbecue of als VIP-Area tijdens grote events! De inrichting van de locatie, het ruime dakterras en het uitzicht maakt de The View een unieke locatie.

Trouwspiratie: op zondag 11 april 2021 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen van 14.00 tot 16.30 uur. Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook verschillende bedrijven aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen. Hulp nodig bij jullie droombruiloft of de voorbereidingen en de bruiloft zelf uit handen geven? Bij Beachclub Sunrise kan jullie bruiloft tot in de puntjes geregeld worden door onze weddingplanner in Eindhoven. De toegang tot Trouwspiratie is geheel gratis! Wij zien jullie graag op zondag 11 april 2021 bij Beachclub Sunrise!

Kenmerken

Gelegen aan het water
Invalidentoegankelijk
Restaurant
Terras
Vaste Catering
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 499 370 349

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Ekkersweijer 3 Ekkersweijer 3
5681 RZ Best
Google Maps
Website