Evenementenlocaties 路 Feestlocatie & trouwlocatie

  Winter Valley

  Ekkersweijer 7, Best
  Opslaan
  1750 personen

  饾悐饾悶饾惈饾惉饾惌饾悰饾惃饾惈饾惈饾悶饾惀 - 饾悂饾悶饾悵饾惈饾悽饾悾饾悷饾惉饾悷饾悶饾悶饾惉饾惌 - 饾悏饾悮饾悮饾惈饾悮饾悷饾惉饾惀饾惍饾悽饾惌饾悽饾惂饾悹 - 饾悕饾悽饾悶饾惍饾惏饾悾饾悮饾悮饾惈饾惉饾悰饾惃饾惈饾惈饾悶饾惀

  D茅 gezelligste feestlocatie voor bedrijven op Aquabest. Even weg van het werk in een sfeervolle setting om het ijs te breken en te proosten op een geslaagd jaar!

  Winter Valley is een full-service evenementenlocatie waar je zonder zorgen een bedrijfsfeest kunt organiseren. Een kerstborrel, jaarafsluiting, nieuwjaarsreceptie, in Winter Valley kan het allemaal. Met een vaste winterse inrichting, basistechniek en partners zorgen wij dat het aan niets ontbreekt! Er zijn twee fantastische ruimtes ingericht die we graag aan je laten zien. Ons team staat klaar om een onvergetelijk event te cre毛ren en neemt, desgewenst, de organisatie op ons.

  饾懢饾挅饾拸饾拝饾拞饾挀饾拑饾拏饾挀 Laat het feest maar beginnen, de Wunderbar is er klaar voor! Deze feestelijke schirmbar heeft alles wat jullie bedrijfsfeest nodig heeft. Met de ingebouwde bar en het foodplein voor de deur is deze locatie perfect voor een feest, Walking Dinner of een gezellige kerst- of nieuwjaarsborrel.

  饾懘饾拏饾挀饾拰饾挄饾拺饾拲饾拏饾挄饾挍 De Marktplatz zorgt voor een blijvende indruk bij jullie team! De vette Mainstage, de prachtige lichtshow en het gezellige foodplein maken van jullie bedrijfsfeest een onvergetelijk event. Ons team staat klaar om dit knallend feest samen te organiseren.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Gelegen aan het water
  Vaste Catering
  Invalidentoegankelijk
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Ekkersweijer 7
  5681RZ Best
  Google Maps