Evenementenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Eventcentre Aquabest

  Ekkersweijer 7, Best
  Opslaan
  3000 personen

  Eventcentre Aquabest is een multifunctionele evenementenlocatie gelegen aan de plas van Aquabest.

  Met een oppervlakte van 1800 m2 en alle nodige faciliteiten is Eventcentre Aquabest de geschikte locatie voor onder andere beurzen, congressen, presentaties, bedrijfsevenementen en dancefestivals. De manier waarop de locatie is ingedeeld zorgt voor talloze organisatiemogelijkheden. Ervaar de unieke sfeer en talloze mogelijkheden die Eventcentre Aquabest u te bieden heeft!

  Onderdeel van Eventcentre Aquabest is The Main: een mooie vrij in te delen ruimte waar uw event tot in details kan worden gecreëerd. Doordat The Main een grote casco locatie is die geheel vrij in te delen is, kan er van het begint tot het eind meegedacht worden over de juiste indeling en sfeercreatie voor uw event. Uiteraard kan The Main in zijn geheel worden gebruikt voor uw gasten. Tevens kan de locatie verdeeld worden in kleinere ruimtes, geheel passend bij uw wensen.

  The View

  Daarnaast is The View onderdeel van Eventcentre Aquabest: een sfeervolle zaal gelegen op de eerste verdieping van de locatie, geschikt voor groepen tot maximaal 150 personen. De sfeervol ingerichte zaal is perfect voor een kleiner gezelschap. Door de indeling van de locatie, de faciliteiten die de zaal biedt en het prachtige uitzicht over het water van Aquabest is The View geschikt voor o.a. meetings, presentaties, borrels, barbecues of als VIP-Area bij grotere events.

  Contact

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Eventcentre Aquabest u te bieden heeft? Neem dan zeker contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw event!

  FACTS & FIGURES

  • Capaciteit van 50 tot 3000 personen
  • Voldoende parkeerplaatsen
  • Dicht bij A2 en A50
  • Vaste foodcorner
  • Optisch te verkleinen voor optimale sfeer
  • Gelegen op een unieke locatie
  • Ervaren binnen de eventbranche

  Is uw interesse gewekt?

  Neem alvast een kijkje op www.eventcentreaquabest.nl en neem uiteraard eventjes contact met ons op! Wij helpen u graag.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Terras
  Nabij luchthaven
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Ekkersweijer 7
  5681 RZ Best
  Google Maps