Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Best Western Hotel De Korenbeurs

    Kerkstraat 13, Made
    Opslaan
    1600 personen

    Hotel De Korenbeurs ligt in de dorpskern van het Brabantse Made. Landelijk maar vooral centraal gelegen in midden Brabant. Het hotel beschikt over modern ingerichte, sfeervolle 2-persoonskamers en gezellige familiekamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Een verblijf bij De Korenbeurs staat garant voor ultieme gastvrijheid met een top service!

    Succesvol vergaderen

    Hotel De Korenbeurs heeft meer dan 40 jaar ervaring in het begeleiden van meetings en congressen. Jouw wensen staan daarbij centraal. Bij ons krijg je ook voor jouw zakelijke meeting alle aandacht. We leveren graag onze diensten op maat.

    De Korenbeurs heeft alles in huis voor succesvolle vergaderingen, workshops, teambuildings bijeenkomsten, (bedrijfs-)feesten en (meerdaagse) meetings. Wij beschikken over 9 zalen met een totale capaciteit tot 875 gasten. Uiteraard zijn er voldoende audiovisuele middelen aanwezig en voorziet De Korenbeurs in een goede WiFi verbinding. De meeste van onze ruimten kunnen naar wens in grootte aangepast worden.

    De ontvangst, het vergadergedeelte, de vergader-break, de lunch, het apéritief en diner vinden plaats in onze sfeervolle ruimten. Je hebt daarin volop keus.

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Kerkstraat 13
    4921 BA Made
    Google Maps