Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

More-itz

Nieuwe Jachthaven 50, Drimmelen
600 personen

More-Itz in Drimmelen is een bijzondere evenementenlocatie gelegen aan de rand van de Biesbosch, onder de rook van Rotterdam.  De zonnige sfeer van een strandclub op Ibiza, het comfort en de warmte van een Zwitsers skichalet, een bourgondische culinaire verzorging en de modernste faciliteiten voor meetings en events. Dat, in combinatie met een waanzinnig uitzicht op Nationaal Park De Biesbosch vinden we in More-Itz. De evenementenlocatie ligt in Drimmelen, op de grens van Zuid-Holland, Gelderland en Noord-Brabant, aan de haveningang van de grootste binnenjachthaven van Europa. 

Vergaderen

Wij zijn voorzien van de meest moderne faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan beamers, projectoren of geluidsinstallaties. Alles wat nodig is om een succesvolle vergadering te realiseren.Natuurlijk ontvangen wij u graag ook voor:

  • Teambuilding activiteiten
  • Productpresentaties
  •  Hei sessies
  • MT overleg
  • Cursussen en trainingen
  • Private diner

Personeelsfeest

Wilt u een weergaloos personeelsfeest organiseren? Dan is More-Itz de perfecte plek. Wij hebben verschillende binnen ruimtes beschikbaar tot 600 man. Grenzend aan de binnen ruimtes hebben wij een prachtig afgezonderd terras waar we diverse mogelijkheden hebben voor een maatwerk diner zoals lopend buffet, BBQ of à la carte. Het uitzicht zorgt voor een relaxte omgeving. Daarmee is More-Itz een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. Uw medewerkers en collega’s zullen hier nog tijden over napraten. 

Bedrijfsuitje

More-Itz heeft een luxe uitstraling, waarbij u aan drie kanten over het water uitkijkt. We liggen aan één van de grootste jachthavens van Europa, waardoor er vele mogelijkheden op het water zijn voor uw bedrijfsuitje. Zo hebben wij verschillende partners waarmee we een uniek en spetterend personeelsuitje voor uw bedrijf creëren. Het programma wordt geheel op maat gemaakt voor u, waarin al uw wensen worden meegenomen. Op deze manier bent u verzekerd van een succesvol bedrijfsuitje.  

Overnachten

Overnachten is mogelijk op 5 min van de locatie zelf.Vraag ons naar de mogelijkheden en wij regelen de hotelkamers en vervoer naar het hotel voor u en v.v.

Contact

Wilt u graag meer informatie over More-Itz?Neemt u dan vrijblijvend contact met ons. Dan kunnen we uw wensen bespreken.More-Itz ...Itz more! Itz more!

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Nabij snelweg
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 162 682 758

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Nieuwe Jachthaven 50
4924 BA Drimmelen
Google Maps