Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Toyota World

Steurweg 8, Raamsdonkveer
500 personen

Op een perfect bereikbare locatie aan de A27 vind je het unieke Louwman’s Toyota World.

Een plek die mensen in beweging brengt

Op zoek naar een fascinerende locatie met een ‘automotive touch’? Louwman’s Toyota World in Raamsdonksveer heeft alles in huis om van jouw evenement, learning event, (lean management) congres of leuke bedrijfsdag een succes te maken. De revolutionaire geodetische koepel van Richard Buckminster Fuller markeert deze authentieke eventlocatie. Willem Dudok tekende in 1953 voor het karakteristieke Esso benzinestation naast de entree. Parkeren is uiteraard geen enkel probleem.

Meerdere zalen, meerdere mogelijkheden

De locatie beschikt over diverse zalen met vele flexibele indelingen en mogelijkheden, geschikt voor gezelschappen van 5 tot 400 personen. Er is veel bewegingsruimte rondom de zalen, waarin je wordt ondergedompeld in de geschiedenis van Toyota en Louwman & Parqui. De catering kan variëren van een eenvoudige koffietafel tot een exclusief thematisch meergangendiner, bijvoorbeeld uit de Japanse keuken.

Learning, heritage en cultuur in Louwman’s Toyota World

Toyota World leent zich uitstekend voor een programma waarin ruimte is voor learning, heritage en cultuur. Zo is er een kleine bioscoop voor films of bedrijfspresentaties, maar ook een auditorium met plaats voor 400 personen. Uniek is de grote collectie Toyota’s en andere merken die Louwman & Parqui de afgelopen 90 jaar heeft verkocht. Daarnaast zijn er boeiende learning mogelijkheden over The Toyota Way en de brand vision van het merk Toyota, ’s werelds grootste automotive bedrijf. Daarmee is Toyota World een ideale ambiance voor elk learning event, lean management congres of leuke bedrijfsborrel.

Meer weten of onze locatie bezoeken?

Bel ons dan even voor een afspraak of stuur een mail. We maken je graag wegwijs in alle mogelijkheden.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 162 585 900

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Steurweg 8
4941 VR Raamsdonkveer
Google Maps