Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  Bij Lampe

  Almelosestraat 2, Raalte
  Opslaan
  000 personen

  Uw feest Bij Lampe

  Een feest bij Lampe in Raalte is een feest om nooit te vergeten. Samen met u nemen we alle wensen door en proberen we dit te vertalen in een passende offerte. We nemen daarna samen de offerte door en vertalen deze in een onvergetelijke dag. Of het nu gaat om uw 50ste verjaardag, bruiloft of een jubilarissen feest. Wij denken graag met u mee.

  Onze locatie

  Een bezoek aan Bij Lampe is meer dan de moeite waard, want wij hebben heel veel te bieden op evenementen vlak, denk hierbij aan die top DJ, een verlichte dansvloer, of misschien een typetje bij de entree? Daarnaast vullen wij uw event aan met de beste catering uit eigen huis. Bij Lampe beschikt over 9 verschillende zalen met elk hun eigen style. Van Skihut tot luxe club of wellicht een eigentijdse uitstraling in ons Brouwers café. De zalen beschikken over diverse functionaliteiten zoals een beamer, tv schermen en licht en geluid. Kortom wij hebben alles om uw feest of event tot een succes te maken.

  Ons team

  Ons team zal u en uw gasten tijdens deze dag volledig in de watten leggen, dat wil zeggen dat het aan niets zal ontbreken. Het belangrijkste is, dat u na afloop van deze dag over een aantal jaar nog steeds vol passie terugkijkt op een prachtig event, waar wij graag aan bijdragen.

  Onze zalen zijn zowel variërend in grootte als in uitstraling waardoor wij voor ieder evenement de ideale locatie zijn. Wij beschikken over één grote zaal en zeven kleinere zalen.

  Weet u al waar u naar op zoek bent?

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Gelegen aan het water
  Landelijk gelegen
  Terras
  Vaste Catering
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Almelosestraat 2
  8102HD Raalte
  Google Maps