Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Havezate Den Alerdinck

  Den Alerdinckweg 1, Laag Zuthem
  Opslaan
  160 personen

  Op de grens van stad en platteland, slechts 10 autominuten van Zwolle, ligt Havezate Den Alerdinck. Verscholen in de Sallandse bossen vind je hier een sprookjesachtige plek. Een plek die je zakelijke event of privé-party de extra allure geeft waar je naar op zoek bent. Het kasteel met de slotgracht, het koetshuis en andere historische gebouwen op het terrein, omgeven door prachtige natuur, biedt rust en inspiratie tegelijk. Havezate Den Alerdinck maakt van jouw event een bijzondere beleving.

  Zakelijke events

  Havezate Den Alerdinck biedt verschillende, stijlvolle ruimtes voor je vergadering, congres, presentatie of workshop.

  • Het Koetshuis (max. 150 personen)
  • De Rode Salon (max. 12 personen)
  • De Gele Salon (max 6 personen)
  • De Bloemen Salon (max. 6 personen)

  Deze ruimtes hebben allen een mooi uitzicht op de historische Havezate en de omringende natuur, die uitnodigt tot een korte of langere wandeling als onderdeel van je event. De ruimtes zijn uiteraard voorzien van snel internet (glasvezel) en audiovisuele middelen. Er zijn diverse catering opties mogelijk waaronder die voor lunches en/of diners.  

  Overnachten

  Wil je voor of na je bijeenkomst blijven slapen? Denk je aan een meerdaags event voor je medewerkers en/of gasten? Den Alerdinck beschikt over diverse overnachtingsmogelijkheden, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. zie onze site www.alerdinck.nl of bel 06 555 555 44 Ook de slaapkamers zijn voorzien van snel internet (glasvezel). Naast diverse catering opties is er de optie om zelf te koken.

  Trouwen

  Opnieuw is Havezate Den Alerdinck door Top trouwlocaties uitgeroepen tot mooiste trouwlocatie van Overijssel. Hier worden jouw dromen over je perfecte huwelijksdag werkelijkheid. Dat is onze belofte aan het bruidspaar! Havezate Den Alerdinck is exclusief voor jullie beschikbaar als trouwlocatie. Dat maakt het mogelijk om op verschillende plekken op de Havezate jullie huwelijksprogramma inplannen. Wij adviseren je, met onze ruime ervaring, zodat er een mooie flow in het programma ontstaat. Jullie bepalen natuurlijk zelf het definitieve programma en de stijlkeuze: het is jullie huwelijksdag. Wij ontzorgen je daarbij. Maak een keuze uit:

  • Ontvangst op het landgoed
  • Trouwen op het eiland of in de boomgaard
  • Toost en taart op het bordes (op aanvraag)
  • Dineren in de boomgaard
  • Vele combinaties zijn mogelijk
  • Als jullie willen kunnen ook je gasten blijven slapen.

  Alle opties zijn bespreekbaar, we leveren graag maatwerk. Naast trouwen zijn er natuurlijk andere redenen of gebeurtenissen om met familie, vrienden en kennissen samen te vieren. Het samenzijn op deze unieke locatie verbindt en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.  Dus denk je aan een gala, een private dinner, een kookworkshop of tuinfeest, bespreek met ons de mogelijkheden. Diep verscholen in de Sallandse bossen, maar toch vlak bij Zwolle, ligt Havezate Den Alerdinck. Een sprookjesachtige plek voor jullie huwelijksvoltrekking, een bijzondere, effectieve, inspirerende en goed bereikbare locatie voor jouw vergadering, training of presentatie, en een ervaring op zich, die je nog lang zult koesteren.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Landelijk gelegen

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Den Alerdinckweg 1
  8055 PE Laag Zuthem
  Google Maps