Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  Brasserie De Daemes

  Oud Loosdrechtsedijk 272, Loosdrecht
  Opslaan
  75 personen

  Aan de Oud Loosdrechtsedijk staat het karakteristieke pand van brasserie De Daemes. Een gezellige plek waar u een glaasje drinkt of iets eet als u even geen zin heeft om te koken. Bij De Daemes is het genieten geblazen. Binnen in het sfeervolle restaurant of moderne eetcafé, maar ook buiten op het levendige terras.

  Dagje Loosdrecht begint en eindigt bij De Daemes

  Geniet van de rust en prachtige natuur waar Loosdrecht om bekend staat. Huur eens een bootje bij onze buren van Bonnema en maak een mooie tocht over de Loosdrechtse Plassen.

  Feesten bij De Daemes

  Brasserie De Daemes is de ideale locatie voor een geslaagde bedrijfsborrel, feestelijke bruiloft of onvergetelijke familiereünie. Wij zijn graag uw gastvrouw. Samen met u bepalen we wat er nodig is om een succes te maken van uw feest. We hebben het vaker gedaan, dus u bent bij ons in vertrouwde handen.

  Uitvalbasis voor bedrijven

  Voor grote bedrijfsfeesten of kleinschalige recepties is brasserie De Daemes uitermate geschikt. Maar ook als u zoekt naar een rustige omgeving voor een zakelijke bijeenkomst zoals een belangrijk gesprek, een workshop of een directievergadering. In alle gevallen zit u bij ons goed. Hoe groot of klein uw bedrijfsuitje of vergadering ook is, we vinden altijd een passende oplossing voor u.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Oud Loosdrechtsedijk 272
  1231 NK Loosdrecht
  Google Maps