Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

Brasserie De Daemes

Oud Loosdrechtsedijk 272, Loosdrecht
75 personen

Aan de Oud Loosdrechtsedijk staat het karakteristieke pand van brasserie De Daemes. Een gezellige plek waar u een glaasje drinkt of iets eet als u even geen zin heeft om te koken. Bij De Daemes is het genieten geblazen. Binnen in het sfeervolle restaurant of moderne eetcafé, maar ook buiten op het levendige terras.

Dagje Loosdrecht begint en eindigt bij De Daemes

Geniet van de rust en prachtige natuur waar Loosdrecht om bekend staat. Huur eens een bootje bij onze buren van Bonnema en maak een mooie tocht over de Loosdrechtse Plassen.

Feesten bij De Daemes

Brasserie De Daemes is de ideale locatie voor een geslaagde bedrijfsborrel, feestelijke bruiloft of onvergetelijke familiereünie. Wij zijn graag uw gastvrouw. Samen met u bepalen we wat er nodig is om een succes te maken van uw feest. We hebben het vaker gedaan, dus u bent bij ons in vertrouwde handen.

Uitvalbasis voor bedrijven

Voor grote bedrijfsfeesten of kleinschalige recepties is brasserie De Daemes uitermate geschikt. Maar ook als u zoekt naar een rustige omgeving voor een zakelijke bijeenkomst zoals een belangrijk gesprek, een workshop of een directievergadering. In alle gevallen zit u bij ons goed. Hoe groot of klein uw bedrijfsuitje of vergadering ook is, we vinden altijd een passende oplossing voor u.

Kenmerken

Gelegen aan het water
Restaurant
Terras
Vaste Catering
Bereikbaar per boot
Bereikbaar per openbaar vervoer

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 35 582 5751

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Oud Loosdrechtsedijk 272
1231 NK Loosdrecht
Google Maps