Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  Het Drechthuis

  Bloklaan 22A, Loosdrecht
  Opslaan
  250 personen

  Bij restaurant Het Drechthuis houden wij van goede porties, verse ingrediënten en veel keus. Daarom bieden wij u een uitgebreide menukaart met vele vis-, vlees- en grillspecialiteiten aan!

  Voor grote groepen, een bedrijfsuitje of andere aangelegenheden bieden wij diverse arrangementen aan. U bent allen van harte welkom! Graag verwelkomen wij u in ons restaurant aan de grootste openhaard van Loosdrecht en omstreken, in onze serre met uitzicht over het water of bij mooi weer op ons terras!

  Restaurant Het Drechthuis: "Voor als het gewoon goed moet zijn."

  Open haard

  Centraal gelegen in ons restaurant bevindt zich onze open haard welke een vuurkorfdiameter heeft van 2 meter en een plateaudiameter van 4 meter. Het is daarmee de grootste van Loosdrecht. In de wintermaanden staat deze altijd aan en er wordt echt hout gestookt. Wij hebben ons restaurant zo ingedeeld dat onze tafels in een ring rondom onze open haard staan. Wenst u een tafel direct aan onze open haard reserveer dan op tijd!

  Serre aan het water

  Restaurant Het Drechthuis ligt in Loosdrecht / Loenen aan de Vecht aan de doorvaart genaamd de Drecht. De Drecht vormt vanaf de bekende Mijndense Sluis het enige vaarwater dat toegang geeft tot de Loosdrechtse Plassen. Vanuit onze serre heeft u een schitterend uitzicht over de Drecht en over het poldergebied genaamd "Mijnden".

  Vis-, vlees- & grillspecialiteiten

  Onze menukaart staat bekend om zijn vele vis-, vlees- en grillspecialiteiten. ", maar ook om de hoeveelheid gerechten want onze menukaart is zeer uitgebreid. Bij Het Drechthuis houden wij van veel keus, goede porties en verse ingrediënten. De recensie in de Telegraaf illustreerde dit als volgt: "Het Drechthuis, voor als het gewoon goed moet zijn".

  Goed bereikbaar en gratis parkeren

  Het Drechthuis is gelegen in Loosdrecht en is vanuit zowel de richting Maarssen als de richting Hilversum binnen een half uur te bereiken. Ga naar de routeplanner van Het Drechthuis, vul uw adres in en ontvang een routebeschrijving op maat. Bij ons restaurant is parkeren gratis en er zijn altijd parkeerplaatsen vrij. Parkeren (bijna) voor de deur. Mede hierdoor zijn wij de ideale trouwlocatie.

  Terras met uitzicht over de polder

  Op ons terras zijn 120 zitplaatsen en u kunt er lunchen. Bij mooi weer worden de twee parasols van ieder 7 x 7 meter uitgeklapt, zodat u in de schaduw kunt genieten. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een gedeelte van ons terras te reserveren voor bijvoorbeeld een barbecue, walking dinner of één van onze andere arrangementen.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Bloklaan 22A
  1231 AZ Loosdrecht
  Google Maps