Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

    Buitenplaats Kameryck

    Oortjespad 3, Kamerik
    Opslaan
    850 personen

    Kameryck in Kamerik is prachtig gelegen aan het water en biedt plaats aan ruimtevragende sportieve events, meetings en festivals!

    Buitenplaats Kameryck

    Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam en toch op het karakteristieke Hollandse platteland ligt Buitenplaats Kameryck – een ideale locatie om even aan de waan van alledag te ontsnappen. Omgeven door weilanden, water en groene weelde kun je hier genieten van rust en ruimte. Rust en ruimte die nodig zijn om optimaal te focussen, of juist om even helemaal niets te hoeven.

    Onze locatie leent zich daardoor niet alleen perfect voor zakelijke events die baat hebben bij een serene omgeving, maar ook voor particuliere events op een idyllische locatie in de Randstad. Bij Buitenplaats Kameryck kun je terecht voor events in alle soorten en maten: een heisessie tussen de weilanden, gevolgd door een diner geserveerd uit onze eigen topkeuken. Een congres tot 400 man in de plenaire zaal, met eventueel een subsessie in één van onze vele subruimtes. Of organiseer een teambuildingactiviteit zoals Pitch&Putt, voetgolf of oer-Hollands fierljeppen met je collega’s. Ook een bruiloft of familiefeest met aansluitende overnachting in onze veldhuisjes is gegarandeerd geslaagd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

    Tel daarbij op de uitstekende moderne faciliteiten die Buitenplaats Kameryck dankzij een recente verbouwing biedt, het landelijke interieur dat naadloos aansluit op het karakter van de locatie, en de hoge flexibiliteit die de vele subruimtes en ons ervaren team bieden – en je hebt de ideale locatie voor elk denkbaar event. En dat alles onder één dak.

    Kenmerken

    Tuin
    In-/outdoor activiteiten
    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Overnachten
    Bereikbaar per openbaar vervoer
    Nabij snelweg
    Nabij luchthaven

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Oortjespad 3
    3471 HD Kamerik
    Google Maps