Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Kloosterhoeve

  Kloosterweg 2, Harmelen
  Opslaan
  130 personen

  Tussen Utrecht, Amsterdam en Den Haag treft u De Kloosterhoeve in het pittoreske dorp Harmelen. In deze monumentale, authentieke stadsboerderij kunt u diverse bijeenkomsten organiseren in de verschillende ruimtes welke los van elkaar, maar ook gezamenlijk te gebruiken zijn. Mede daardoor is onze locatie geschikt voor een vergadering, training, heisessie voor een klein gezelschap alsmede voor uw seminar tot 150 personen. Ook voor uw (personeels)feest, (jubilaris)diner, (afscheids)receptie, kerstdiner en oud- of nieuwjaarsbijeenkomst hebben wij geschikte ruimtes.

  Welkom

  Restaurant De Kloosterhoeve is onlangs gerenoveerd, met behoud van authentieke kenmerken en het comfort van deze tijd. Het restaurant kent landelijke bekendheid en staat  zeer goed aangeschreven vanwege de verrassende menukaart, de goede prijs-kwaliteit verhouding en de vriendelijke  bediening. Ook de ruimtes voor evenementen hebben hun historische karakter behouden en zijn voorzien van hedendaagse middelen. 

  Bereikbaarheid

  Op slechts 5 minuten vanaf de A12! De Kloosterhoeve  treft u aan het Dorpsplein van Harmelen en is zowel met openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar.  Parkeren kunt u gratis op de eigen privéparkeerplaats achter de locatie en op één van de 90 beschikbare parkeerplaatsen rondom De Kloosterhoeve. 

  Contact

  Benieuwd naar wat wij voor uw bijeenkomst kunnen betekenen?  Graag nodigen wij u uit een afspraak te maken onze locatie te bezichtigen, de warme sfeer te proeven en uw wensen te bespreken. Voor elk budget wat wils!

  Kenmerken

  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Kloosterweg 2
  3481 XC Harmelen
  Google Maps