Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Challenge Team Sailing

  Het Sas 7, WIlhelminadorp/Goes
  Opslaan
  100 personen

  Kiest u voor uw bedrijfsuitje, vergaderlocatie, familieuitje of teambuilding voor Challenge Team Sailing dan gaat u varen op het aller, aller, aller mooiste water van Nederland. De Oosterschelde! Het grootste Nationaal Park van Nederland.

  Als gast aan boord bij Challenge Team Sailing gaat u de Oosterschelde voelen, ervaren en beleven. De wind en de stroming maken elke vaartocht tot een nieuw avontuur. Gaat u met uw team het water op dan vergeet u alles. De werkweek zakt zomaar voor u het water in. De schone Oosterschelde met haar vele zeehondjes en bruinvissen.

  Gaat u onder zeil in Zierikzee dan zal de 5 kilometer lange Zeelandbrug haar poort openen. Misschien houdt u van een lunch met oesters of mosselen, dan vaart u naar Yerseke en ziet u de visserkotters hun mosselen ophalen en hoe de oesterpercelen worden gecontroleerd.

  Op de Oosterschelde beleefd u een vaartocht als een zeezeiltocht. Echter alles is er prettig minder. Minder hoge golven, geen echte zeedeining, geen grote tankers, geen veerponten die zenuwachtig toeteren. Wel ervaart u de getijden beweging, de zoutspettertjes op uw wangen, de binnenscheepvaart en de visserskotters, de tonnen die ondieptes markeren en waar de zeehonden naar u uitkijken. Ook bent u in een korte tijd in een haventje voor een wandeling, een lunch, tasting of diner. Het land blijft altijd in zicht.

  Beleef tijdens uw zeiluitje, bedrijfsuitje, teamdag, personeelsdag, vergaderdag of incentive al deze zaligheden die dit vaargebied te bieden heeft.

  Kenmerken

  Gelegen aan de kust
  Gelegen aan het water
  Bereikbaar per boot
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Het Sas 7
  4475 NA WIlhelminadorp/Goes
  Google Maps