Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Claus

  Bosweg 19, Hoofddorp
  Opslaan
  1750 personen

  Claus in Hoofddorp is de veelzijdige, complete en flexibele evenementenlocatie voor iedere gelegenheid!

  Claus bestaat uit twee evenementenlocaties in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. De combinatie van Claus en het 4* Courtyard by Marriott hotel vormen de perfecte locatie voor verblijf, meetings, events, trainingen en congressen. 

  • Twee locaties op loopafstand van elkaar, die uitstekend met elkaar gecombineerd kunnen worden.
  • Getraind en professioneel team met vaste event managers.
  • Conceptontwikkeling met focus op vernieuwing en (food)beleving.
  • In de groene omgeving van het Haarlemmermeerse Bos, 15 minuten van Schiphol Amsterdam Airport.
  • 1.000 gratis parkeerplaatsen.
  • Oprechte en ambitieuze bedrijfscultuur van een familiebedrijf.  Zalen

  Op de oude binnenplaats van de Mentzhoeve boerderij (uit 1858) bevindt zich The Patio. Een ruime en multifunctionele zaal met natuurlijk daglicht door het glazen dak, een verticale tuin  met echte beplanting en buitenterras. Voor een event tot 500 personen is The Patio de uitstekende ruimte voor zowel plenaire sessies, congressen, bedrijfsfeesten als diners. Naast de standaard aanwezige vergader- en audiovisuele faciliteiten beschikt The Patio over een 20m2 videowall en gloednieuw Line Array geluidssysteem, waarmee het geluid egaal wordt verspreid door de ruimte voor de meest optimale geluidsbeleving. Ooit was The Farmhouse een van de stallen van de Mentzhoeve boerderij, nu is het een karakteristieke ruimte met hoog dak en authentieke balken. Hier kom je samen voor een unieke vergadering, zakelijke of feestelijke bijeenkomst, voor een high-end presentatie of een heerlijke barbecue op de Zuid-Afrikaanse braai op het landelijke terras. The Farmhouse is een multifunctionele ruimte voor evenementen tot 150 personen, met grote open haard en directe toegang tot het terras. Ervaar het buitenlevengevoel, met pure streekproducten en verrassende wijnen.

  In IJzeren Frits ervaar je het 'societeitsgevoel', geinspireerd door de grondlegger van de boerderij. Op de begane grond zijn alle faciliteiten aanwezig voor een gezellige borrel, bijeenkomst of een vergadering. Er zijn comfortabele zithoeken, een (self-service) pantry, whiteboard, 75-inch TV, een vergadertafel die binnen no-time omgebouwd wordt tot biljart en zelfs een platenspeler. Op de eerste verdieping, gestyled als oude sportruimte met boksbal, ringen en klimrek, is een multifunctionele ruimte voor vergaderingen, presentaties, workshops en trainingen. 

  Tegenover The Patio vindt u Barraca. Dit moderne, ruim opgezette restaurant is ideaal voor grote groepen en is een smakelijke aanvulling op evenement. Barraca is een Rodizio Grill & Bar, met een bijzondere wijze van bediening. Verschillende passadoreslopen continu rond met grote spiesen en snijden op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel af. Op de fresh market table vind je een selectie van 40 heerlijke voor- en bijgerechten. Een diner in Barraca staat garant voor een onvergetelijke foodbeleving voor groepen tot 200 personen.

  Contact

  De kracht van Claus ligt in veelzijdigheid en flexibiliteit. Een team van enthousiaste, creatieve mensen met een schat aan kennis en ervaring in evenementenorganisatie. Neem contact met ons op wij staan graag voor u klaar.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Bosweg 19
  2131 LX Hoofddorp
  Google Maps