Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Papa's Beach House

IJweg 961, Hoofddorp
375 personen

Midden in het Haarlemmermeerse Bos, ligt het unieke strandpaviljoen Papa’s Beach House. Een prachtige locatie die gelegenheid biedt voor een ongedwongen lunch, borrel, diner, inspirerende vergadering, onvergetelijke bruiloft of bijzonder event. Papa’s Beach House wordt ook wel het best bewaarde geheim van het Haarlemmermeerse Bos genoemd; het is dé plek voor levensgenieters, de plek om geïnspireerd te raken en te reflecteren.   Papa’s Beach House beschikt over verschillende (vergader)zalen, een avontuurlijk ingericht restaurant en een privéstrandje. Omringd door het bos, is Papa’s Beach House goed te combineren met outdoor- en teambuildingsactiviteiten. Collega’s, vrienden en familie komen hier samen voor hetgeen waar het bij Papa’s om draait: Good Times, Great Food!  

Events

Papa’s Beach House is de ideale locatie voor een exclusief en besloten feest. U kunt de locatie exclusief voor uw gezelschap reserveren. Geniet van de natuur, de ongedwongen en gezellige sfeer. 

Vergaderen met prachtig uitzicht over het meer

Om te vergaderen in een inspirerende omgeving is Papa’s Beach House de perfecte evenementlocatie voor uw meeting. Vanuit de Key West eventzaal, met veel daglicht, kijkt u direct uit op het grote meer. Tussendoor even uitwaaien kan op ons privé strandje. Voor een kleinere setting hebben wij de Lake View Room. Ook kunt u uw vergadering perfect aanvullen met één van onze outdoor activiteiten of een barbecue.

Outdoorevents

Papa’s Beach House is de perfecte uitvalsbasis voor actie. Wat dacht u van een sportief teambuildingsweekend? Wij werken samen met erkende, gespecialiseerde bureaus in outdoorprogramma’s, waarbij uw veiligheid voorop staat.   

Good times, Great food!

Ons team denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor een vergadering, bedrijfsfeest, barbecue of borrel op het strand. Wij komen graag met u in contact om een bijzonder en verrassend concept te ontwikkelen dat alle wensen laat uitkomen. 

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 23 556 0070

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

IJweg 961
2131 LV Hoofddorp
Google Maps