Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  Restaurant Long Island

  IJweg 1270, Hoofddorp
  Opslaan
  225 personen

  Restaurant Long Island is gelegen aan de Toolenburger Plas in Hoofddorp, bij de kruising van de Bennebroekerweg en de IJweg. Het is een prachtig recreatiegebied, ontstaan door zandwinning voor de wijken Toolenburg, Floriande en Sportdorp. Bewoners van de omliggende wijken wonen dus op zand uit deze plas. Een rondje om de plas telt drie kilometer, een perfecte wandeling voor of na de maaltijd!

  Geen zin om te wandelen? Neem dan direct plaats op ons heerlijke terras aan het water. Op een mooie zomerse dag is het goed toeven op het zonneterras en bij koeler weer op de verwarmde veranda of in de fraaie loungehoek met open haard. Met een goed glas wijn of een heerlijke cappuccino geniet u binnen én buiten van de sfeervolle ambiance en het prachtige uitzicht.

  De Toolenburger Plas is prima bereikbaar! Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen en de snelbus Zuidtangent stopt aan de overkant van de plas.

  Gebruikt u een routeplanner? Als u IJweg 1215 intoetst, komt u uit bij de ingang van de parkeerplaats naar Restaurant Long Island.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij luchthaven
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  IJweg 1270
  2133 MJ Hoofddorp
  Google Maps