Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

Restaurant Long Island

IJweg 1270, Hoofddorp
225 personen

Restaurant Long Island is gelegen aan de Toolenburger Plas in Hoofddorp, bij de kruising van de Bennebroekerweg en de IJweg. Het is een prachtig recreatiegebied, ontstaan door zandwinning voor de wijken Toolenburg, Floriande en Sportdorp. Bewoners van de omliggende wijken wonen dus op zand uit deze plas. Een rondje om de plas telt drie kilometer, een perfecte wandeling voor of na de maaltijd!

Geen zin om te wandelen? Neem dan direct plaats op ons heerlijke terras aan het water. Op een mooie zomerse dag is het goed toeven op het zonneterras en bij koeler weer op de verwarmde veranda of in de fraaie loungehoek met open haard. Met een goed glas wijn of een heerlijke cappuccino geniet u binnen én buiten van de sfeervolle ambiance en het prachtige uitzicht.

De Toolenburger Plas is prima bereikbaar! Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen en de snelbus Zuidtangent stopt aan de overkant van de plas.

Gebruikt u een routeplanner? Als u IJweg 1215 intoetst, komt u uit bij de ingang van de parkeerplaats naar Restaurant Long Island.

Kenmerken

Gelegen aan het water
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 88 888 1868

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

IJweg 1270
2133 MJ Hoofddorp
Google Maps