Clubs en discotheken · Feestlocatie & trouwlocatie

  Club 1841

  Kleine Kerstraat 4b, Sneek
  Opslaan
  1000 personen

  Club 1841 is een geheel nieuwe club in het hartje van Sneek. Samen met Café Neighbours en Alcatraz café is dit een uniek uitgaansgelegenheid voor de volwassen stapper in Friesland. De geheel gerenoveerde club is in een klassiek, maar vooral modern jasje gestoken met diverse zitgelegenheden en mooie lichtshows.

  Diverse concepten worden in Club 1841 georganiseerd, waardoor er van veel diversiteit sprake is. Doordat je binnendoor van Club 1841 naar Cafe Neighbours en Alcatraz Cafe kunt, kun je uitgaan in meerdere horecazaken voor een afwisselende avond! De club is elke zaterdag geopend en op vrijdag worden er diverse thema avonden georganiseerd. Kortom voor ieder wat wils!

  Bovenin onze "club" vind je een VIP-gedeelte, deze zou voor bijvoorbeeld een verjaardags feestje c.q. bruiloft of dergelijken afgehuurd kunnen worden. Dit geldt overigens voor de gehele club. Wij bieden u aantrekkelijke voorwaarden voor uw feestje op maat in Club 1841. Als u informatie wilt betreffende een prijsopgave kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen.

  Op zaterdagnacht is de VIP-bar alleen af te huren tot 01:00, de overige zalen zijn in gebruik vanaf 23:00 dus niet beschikbaar voor verhuur.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen in het stadscentrum
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Kleine Kerstraat 4b
  8601CN Sneek
  Google Maps