Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Congrescentrum De Werelt

Westhofflaan 2, Lunteren
600 personen

Een inspirerende congres-, event- en vergaderlocatie met een prachtig natuurgebied als achtertuin; dat is De Werelt in Lunteren. Met 15 zalen, waaronder een grote congreszaal en verschillende subruimtes, heb je hier alles in huis voor een congres, symposium of een ander zakelijk evenement.

Inspirerend en rustgevend

Bij De Werelt heb je alle rust en ruimte om te komen tot goede ideeën en sterke besluiten. Congrescentrum De Werelt heeft onlangs een grondige renovatie ondergaan en is klaar voor een congres of symposium. Buiten de deuren van deze congreslocatie bevindt zich één van de grootste natuurgebieden van Nederland; Nationaal Park De Hoge Veluwe. Voor een ontspannen activiteit in de buitenlucht of een verfrissende wandeling zit je hier dus wel goed.

Alle ruimte voor congressen en evenementen

Congrescentrum De Werelt beschikt over 15 zalen, klaar voor zakelijke evenementen. In de grote congreszaal wordt met een groot scherm en LED-verlichting meteen de gewenste stijl gecreëerd. De verschillende subruimtes met alle benodigde faciliteiten zijn ideaal voor een brainstorm of workshop. Een meerdaags congres? Gasten kunnen overnachten in één van de 127 hotelkamers, voorzien van een eigen douche en wifi.

Goed bereikbaar met trein en auto

Congrescentrum De Werelt ligt vlakbij het middelpunt van Nederland en is goed bereikbaar via de snelwegen A1, A12 en A30. Op het terrein zijn 400 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Station Lunteren ligt op een kwartier lopen van De Werelt. Er kunnen ook pendelbussen worden ingezet.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 88 000 1586

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Westhofflaan 2
6741 KH Lunteren
Google Maps