Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Congrescentrum De Werelt

  Westhofflaan 2, Lunteren
  Opslaan
  600 personen

  Een inspirerende congres-, event- en vergaderlocatie met een prachtig natuurgebied als achtertuin; dat is De Werelt in Lunteren. Met 15 zalen, waaronder een grote congreszaal en verschillende subruimtes, heb je hier alles in huis voor een congres, symposium of een ander zakelijk evenement.

  Inspirerend en rustgevend

  Bij De Werelt heb je alle rust en ruimte om te komen tot goede ideeën en sterke besluiten. Congrescentrum De Werelt heeft onlangs een grondige renovatie ondergaan en is klaar voor een congres of symposium. Buiten de deuren van deze congreslocatie bevindt zich één van de grootste natuurgebieden van Nederland; Nationaal Park De Hoge Veluwe. Voor een ontspannen activiteit in de buitenlucht of een verfrissende wandeling zit je hier dus wel goed.

  Alle ruimte voor congressen en evenementen

  Congrescentrum De Werelt beschikt over 15 zalen, klaar voor zakelijke evenementen. In de grote congreszaal wordt met een groot scherm en LED-verlichting meteen de gewenste stijl gecreëerd. De verschillende subruimtes met alle benodigde faciliteiten zijn ideaal voor een brainstorm of workshop. Een meerdaags congres? Gasten kunnen overnachten in één van de 127 hotelkamers, voorzien van een eigen douche en wifi.

  Goed bereikbaar met trein en auto

  Congrescentrum De Werelt ligt vlakbij het middelpunt van Nederland en is goed bereikbaar via de snelwegen A1, A12 en A30. Op het terrein zijn 400 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Station Lunteren ligt op een kwartier lopen van De Werelt. Er kunnen ook pendelbussen worden ingezet.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Westhofflaan 2
  6741 KH Lunteren
  Google Maps