Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  de Doelen ICC Rotterdam

  Kruisstraat 2, Rotterdam
  Opslaan
  3000 personen

  In het kloppende hart van Rotterdam ontvangt bezoekers van grote internationale congressen tot intieme symposia.

  Sinds de jaren zestig is de Doelen een begrip in Rotterdam. Van oudsher is het een concertlocatie, maar de Doelen ICC Rotterdam is uitgegroeid tot een complete congreslocatie met uitgebreide mogelijkheden. In deze combinatie is de Doelen veruit de grootste in zijn soort in Nederland. De ligging in hartje Rotterdam is, zeker voor een congrescentrum van deze omvang, uniek.

  Op loopafstand van het recent vernieuwde Rotterdam Centraal, midden in het bruisende culturele hart van Rotterdam, is de Doelen de toplocatie van Rotterdam voor internationale congressen, vergaderingen, concerten en presentaties. De Doelen heeft jarenlange ervaring met het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen. Daardoor wordt er pro-actief met u meegedacht over hoe u de doelstelling van een bijeenkomst zo optimaal mogelijk kunt realiseren.

  De Doelen bestaat uit drie kwartieren: het Grote Zaal Kwartier (concertzaal), het Jurriaanse Kwartier (concertzaal) en het Willem Burger Kwartier (congreszaal). Alle kwartieren kunnen onafhankelijk van elkaar voor congressen en concerten worden gebruikt. Elk van de kwartieren heeft een eigen entree, waardoor exclusiviteit gegarandeerd wordt. U kunt in de congreszalen van de Doelen 100 tot maximaal 1.755 gasten ontvangen. Het is ook mogelijk meerdere kwartieren te reserveren voor uw evenement. U kunt in dat geval tot maximaal 3.000 personen ontvangen.

  Vanzelfsprekend kunt u rekenen op geavanceerde faciliteiten op het gebied van audio en video. In de Doelen kunt u rekenen op een persoonlijke en professionele service. U bent hier geen boeking, maar een gast. En wij denken graag met onze gasten mee.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Kruisstraat 2
  3012 CT Rotterdam
  Google Maps