Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

De Heeren van Montfoort

Hoogstraat 41, Montfoort
350 personen

Welkom bij De Heeren van Montfoort, de evenementenlocatie in het schitterende oude centrum van de Utrechtse stad Montfoort.  Op 100 meter loopafstand van elkaar bevinden zich in totaal 18 zalen welke geschikt zijn voor diverse groepsgroottes (1-300 personen). De Heeren van Montfoort is een prettige sfeervolle locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Er zijn verschillende mogelijkheden om de diverse ruimtes in te delen. U kunt bij ons terecht voor zowel kleinere bijeenkomsten als grote bijeenkomsten. Wij beschikken over diverse arrangementen en ons motto is “alles is mogelijk” ‘Het centrum van Montfoort als vergaderlocatie’ Naast De Heeren van Montfoort kunt u nog bij drie andere bijzondere locaties terecht. Het Kasteel Montfoort, De Commanderije van Sint Jan en Tuin De Hoge Waard. 

‘U kunt in de ene locatie een plenaire bijeenkomst houden, en de andere locaties gebruiken als subzalen. Eigenlijk is het centrum van Montfoort u locatie’ Afhankelijk van uw wensen zetten wij de zaal in de juiste opstelling met de juiste benodigdheden. Wij verzorgen voor u graag naar een vergaderarrangement naar keuze. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.Onze highlights zijn: Kasteel Montfoort; bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de Heeren van Montfoort.Beide locaties zijn goed met elkaar te combineren om zo uw gasten een verrassende dag te bezorgen.

De Commanderije van Sint Jan; aan de Hofstraat, op slechts één minuut loopafstand van het Kasteel, ligt de voormalige kapel De Commanderije van Sint-Jan. De prachtige kapel heeft een vide. De bijzondere kloostergang aangrenzend aan de kapel is een mooie entree tot deze locatie. Tuin De Hoge Waard; Op loopafstand van De Heeren vindt u de prachtige tuin De Hoge Waard. Deze tuin biedt tal van mogelijkheden voor een mooi event, bijvoorbeeld een borrel, jubileum, vergadering, tuinevent of een BBQ. Deze sfeervolle tuin, met op de achtergrond de unieke skyline van Montfoort, geeft u een blijvende herinnering. Zoals u kunt lezen hebben wij veel te bieden. Schroom niet en maak een afspraak om onze locaties persoonlijk te bezoeken. U kunt dan uw wensen met ons delen in een persoonlijk gesprek. U bent van harte welkom in Montfoort.

Kenmerken

Tuin
Invalidentoegankelijk
Terras
Nabij snelweg
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 348 471 229

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Hoogstraat 41
3417 HB Montfoort
Google Maps