Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Kasteel Montfoort

  Kasteelplein 1, Montfoort
  Opslaan
  350 personen

  Net ten zuidwesten van Utrecht ligt aan de Hollandse IJssel het stadje Montfoort. In het hart van dit stadje vind je het oude Kasteel Montfoort. ‘Het centrum van Montfoort als vergaderlocatie’

  Kasteel Montfoort is één van de drie bijzondere locaties in het schitterende oude centrum van de Utrechtse stad Montfoort. Op 250 meter loopafstand bevinden zich in totaal 15 zalen welke geschikt zijn voor diverse groepsgroottes (1-350 personen) en een schitterende tuin.

  ‘U kunt in de ene locatie een plenaire bijeenkomst houden, en de andere locaties gebruiken als subzalen. Eigenlijk is het centrum van Montfoort uw locatie’

  Afhankelijk van uw wensen zetten wij de zaal in de juiste opstelling met de juiste benodigdheden. In tuin De Hoge Waard is het prima toeven en kunt u alle kanten op. Wij verzorgen voor u graag een vergader-, jubileum of borrelarrangement naar keuze of een BBQ in onze tuin. Het kasteel heeft veel mogelijkheden door de grote diversiteit aan prachtige zalen en terrassen. Ons kasteel is eind 2017 geheel gerestyled door topstylist Eric Kuster.

  De zalen van het kasteel zijn perfect voor een presentatie, receptie, borrel, vergadering, diner en feest voor ieder budget. Het terras op het binnenplein van het kasteel is uniek door de eeuwenoude kastanjeboom en zeer geschikt voor een fotoreportage of een gezellig samenzijn.

  Op loopafstand van onze locaties vind u tuin De Hoge Waard. Deze mooi aangelegde tuin is uitermate geschikt om uw tuinevent of BBQ te houden. Kom gewoon kijken en ervaar zelf al onze mogelijkheden.

  Naast het kasteel beschikken we over een oude kapel uit 1544, De Commanderije van Sint-Jan. Deze locatie is geschikt voor lezingen, presentaties en borrels.

  Bij ons restuarant De Heeren van Montfoort treft u naast een voortreffelijke menukaart ook verschillende zalen aan welke voor verschillende mogelijkheden ingezet kunnen worden.

  Tuin De Hoge Waard heeft alles in zich om u even tot een waar succes te maken.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Kasteelplein 1
  3417 JG Montfoort
  Google Maps